reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
No to Sony Twoje pęcherzyki w tym cyklu sie uaktywniły. Super, że rosną! Ja jestem umówiona do lekarza jutro. Kiedy konsultowałam się przez telefon w sprawie dalszego leczenia, lekarz powiedział, że piąta IUI jeszcze ma sens, ale później trzeba już mysleć o in vitro. Wspomnial też, ze włączy jakieś inne leczenie. Ale nie wiem czy do jutra o tym nie zapomni... Chcę mu też jutro powiedzieć, żeby zwrócił uwagę na moje słabe endo.
A Ty jakie leki bierzesz w tym cyklu?

reklama
eevlee i Sony powodzenia Kochane, oby to były Wasze ostatnie staranka :blink:
tak rozmawiałyście tutaj ostro o kawie mrożonej i chciałam podpytać jak ją przyrządzacie, kupujecie jakieś specjalne przystosowane do tego kawy czy same kombinujecie? Pytam bo sama bym sprobowała a nie wiem o co chodzi.. sylha Ty tu zaczełaś to teraz nawijaj, daj przepis :tak:

Ala- ja robię normalną w expresie i do smaku dodaję mleko, cukier, cukier waniliowy i do lodówy na porządne chłodzenie- ew. kostki lodu, potem do szklanki (ja mam specjalne do mrożonej) zapełniam ją 3/4 potem dodaję 1/3 kostki śnieżki słomka i gotowe. W wersji wypasionej dodaję jeszcze amaretto (ostatnio tylko od emka malutkiego łyczka zrobiłam) i bitą śmietanę, którą posypię kawą:-) MNIAM:-)

no no sylha widze ze sobie dogadzasz tą kawką :-) trzeba będzie spróbować zrobić to cudo bo w upały to gorącej się nawet nie chce pić, na szczęście na dwa kolejne dni zapowiadają opady deszczu, zobaczymy czy się sprawdzi. U mnie już dziś przeleciał deszczyk

Sylha ale mi narobiłaś ochoty na taką kawę :-) mniam mniam

Błonka, Magdusia popatrzcie na suwaczki jak ten czas leci...ekspresowo.

Ala- taka mrożona na te upały naprawdę orzeźwia!!!!!!My normalnie kawę pijemy tylko z mlekiem, ale mrożona musi być słodzona:-),

Madzia- a ty już poczułaś kopniaki Lenki??!?!!pytam, bo na listopadówkach jedna 12tc twierdzi, że już dziecko kopie:errr:

Lindi oj ekspresowo czas leci naprawdę:tak:
Sylha tak w ciągu dnia to tylko takie przelewania,a wieczorem tzn.23-24 to takie puknięcia, ale nie codziennie-jakbym tego ciałka mniej miała, to pewnie wczesniej by to było hehe albo to moje dziecko jest bardzo spokojne,a jak się urodzi to mi pokaże hihi-kurde w 12 tyg.to jakoś mi sie to dziwne wydaje żeby kopniaki były:confused:

reklama
Madzia- no mi też dziwne......a o Tobie mi się przypomniało, bo jeszcze przed badaniami się denerwowałaś brakiem ruchów....ciekawe kiedy ja poczuję, bo trochę mojej słoninki też mam:-p, choć dziecka dwa i normalnie nie wytrzymam do 20tc i ginia na pewno wcześniej odwiedzę

Do góry