reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Magdusia- 100 lat, spełnienia marzeń i wiele radości z powiększającej się rodziny!!!!!!
sto lat - YouTube

Eevlee- ja kariotypu nierobiłam (nie miałam tego zlecone), część badań miałam już porobionych do IUI, miałam krótki protokół- więc cena stymulacji też niższa, a invitro w mojej klinice, czyli punkcja, hodowla maluchów do 5 doby i transfer 4200zł, mrożenie zarodków 750zł + ew. hatching, który nas ominął 500zł. Klinika w Opolu, teraz moja kolejna znajoma czeka na wynik- może też podwójny:-)

Madzia- fajne, szkoda, że obiema rękami nie dyrygowali;-)

I jak imprezka udana?!?!?!Ja też byłam dzisiaj na urodzinach wujka i się znowu przeżarłam.....
Madzia- masz już jakieś mebelki na oku?!?!Czy emek będzie robił? Ja jeszcze do łazienki kolegi nie zamówiłam, ale tak pomyślałam, że muszę wyczaić ile bierze i może go zaciągnę też do dziecięcego:dry: hmmm.....

2292090313_6.jpg a tak poza tym to ta fotka mnie rozbraja, mojego emka też, aż nawet nie ma nic przeciwko wózkowi na który się uparłam!!!:-)

Ostatnia edycja:
Sylha no własnie powinni obiema dyrygować:-)
Imprezka udała się jak najbardziej:tak:
Myślałam o mebelkach już-mam wnękę na szafę więc na pewno jasny kolor bedzie i gdzieś wpleciona bedzie szyba mleczna w drzwiach no i do tego bedzie komódka-tak mebelki bedzie robił mój M:tak:

Błonka pytałaś co dla siebie do szpitala,a co dla dzidzi.
Dla siebie:
-kosmetyki
-ręczniki
-koszule tak ze 3 szt.myslałam
-szlafrok, kapcie
-majtki siatkowe
-podkłady poporodowe na łózko
-podpaski poporodowe
-wkładki laktacyjne
-dokumenty tj.dowód, karta ciąży, badania,ubezpieczenie

dla dzidzi:
-rożek
-kaftaniki
-pajacyki
-body
-skarpetki
-niektóre szpitale chca te rekawiczki malutkie
-coś na wyjście
-pampersy
-chusteczki nawilżane
-pieluchy tetrowe
-czapeczki
-smoczek
- ręcznik kąpielowy dzidzi
- nie wiem co z kosmetykami dla dzidzi- na pewno zalezy od szpitala
Na pewno cos pominełam jeszcze, ale troszkę czasu jeszcze jest;-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry:-),

A u nas padało:-)

Madzia- a te ciuszki dla dzidzi dostaniesz spowrotem!?!?!Bo dziewczyny jak wzięły swoje to już nie dostały- z resztą na stronie nawet pisze, że można zabrać kaftaniki i zostawić dla szpitala!!!! HMMM w Niemcowni to jeszcze wyprawkę ze szpitala dostaniesz....

reklama
Hej!
Sylha z tego co wiem, to tam gdzie planuje rodzić(nie w swojej miejscowości)to ciuszki zabieram z powrotem, ale czy jakąś tzw.cegiełkę dla szpitala sie zostawia, to nie wiem-muszę podpytać koleżankę co tam rodziła.
U mnie w miejscowości chyba zostawia się ileś pieluch tetrowych

Do góry