reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Sony nie mam pojecia dlaczego za dwa cykle, ale skoro tak trzeba to tak zrobimy, ale wczesniej bede chodzic do ginia na monitoring cyklu, zeby miec pewnosc co do owulacji.

Magdusia wiesz jak ja bym chciala zeby u nas tak popadal deszczyk, a nawet lepiej zeby byla porzadna ulewa. u nas w ogrodku juz wszystko usycha i sie wypala, a poza tym to tesciu ma gospodarstwo i po zimie prawie 100% upraw mu wymarzlo i musial przesiewac a teraz te upaly i w ogole nie bedzie plonow. a swinki chca jesc i to nie malo :) no i jeszcze tynki nam na budowie za szybko schna i pekaja. ochlodzenie bylo by dla nich wskazane.

Malwisia oj ten deszcz bardzo potrzebny-my to mamy kawałek ogródeczka koło domu i nam skropiło choć troszkę-myslałam że coś sie ochłodzi od dziś, ale znów sie upał zapowiada
Sony takie nosidełko jest dobrą sprawą jeśli jest ładna pogoda i nie chce się wózka brać, do tego dziecko czuje bliskość rodzica.Jeszcze modne są te chusty do noszenia niuni.

Dzień dobry:-),

ja się wczoraj wygrzałam herbatkę z miodem i cytryną i stary babciny sposób: wymoczyć nogi w wodzie z solą i na noc skarpety z octem- wyciągają stany zapalne i póki jest git-mam nadzieję, że zostanie.....

Sony- hehe u mnie koleżanki dzieci w chuście noszą:-)

Cześć Dziewczyny. Witam się po krótkiej nieobecności. Te wyniki bety tak mnie zdołowały, że straciłam wiarę w cokolwiek. Wyjechaliśmy z emkiem na 3 dni na wieś. Wyciszyłam się, napatrzyłam się na stada bocianów (tak jak Wy tutaj), przedyskutowałam z męzusiem co robimy dalej. Nabrałam znów siły by iśc dalej ....
Podjęliśmy decyzję, że spróbujemy jeszcze raz IUI ... Dziś trzeci dzień cyklu więc jak dobrze liczę to tak jak u Ciebie Sony :-) Ciężko podnieść się po tych wszystkich niepowodzeniach. Wiem, że najlepiej rozumiecie o czym mówię. Mam duże wsparcie ze strony mężą i to też dodaje mi chęci. Tak więc zaczynamy kolejny cykl starań!

reklama
Eelvee prawie idziemy łeb w łeb u mnie 4 dzień cyklu:) Byłam w środę na usg to był 2 d.c. i był już pęcherzyk o rozmiarze 5 mm i na drugim jajniku kilka małych.

Ostatnia edycja:
Do góry