eij
Fanka BB :)
No właśnie też słyszałam o tej klinice. Jestem ciekawa opinii także jeśli ktoś chciałby się podzielić to chętnie wysłucham każdej opiniiWiem że w Bydgoszczy w klinice invicta robia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie też słyszałam o tej klinice. Jestem ciekawa opinii także jeśli ktoś chciałby się podzielić to chętnie wysłucham każdej opiniiWiem że w Bydgoszczy w klinice invicta robia
W in vitro jest wiele takich przypadków, ale nie jest to niestety norma. Trzeba czekac i wierzyć ze bedzie dobrzeA znacie przypadki gdzie beta na początku była za niska a później jednak się rozkręciła?
Jestem po wizycie dała mi skierowanie na usg obu piersi ponieważ przy normalnym badaniu wyczula w obu jakieś zgrubienia ale to mogą być jakieś torbielki także iść wszystko pokaże tylko teraz weź się tu dostań.Oj... najważniejsze to że masz możliwość konsultacji. daj koniecznie znać co lekarz powiedział. na pewno to nic groznega i tego życzę ale trzeba dmuchać na zimne
Masakrano spróbować trzeba podzwonic a jak nie to może gdzieś prywatnie?Jestem po wizycie dała mi skierowanie na usg obu piersi ponieważ przy normalnym badaniu wyczula w obu jakieś zgrubienia ale to mogą być jakieś torbielki także iść wszystko pokaże tylko teraz weź się tu dostań.
Gratulacje!! Niech maleństwo zdrowo rośnieHej Dziewczyny, po dłuższej przerwie melduję, że nasze Szczęście jest już z nami od ponad 3 tygodni w domu. Noce nawet przespane, Maleństwo rośnie i jest rozkoszne.
Trzymam za każdą z Was mocno kciuki, by każdej z Was się udało. U nas niespodziewanie po prawie trzech latach starań zadziałała trzecia IUI, ostatnia, którą planowaliśmy przed ivf. Także wierzę, że i Wam się w końcu uda
Ja jeśli jednak ta ciąża się nie utrzyma to tam się będę leczyć, jeszcze naturalnie, ale w przyszłości kto wieNo właśnie też słyszałam o tej klinice. Jestem ciekawa opinii także jeśli ktoś chciałby się podzielić to chętnie wysłucham każdej opinii
Tylko że skierowanie mam do konkretnego szpitala bo to na NFZ a teraz ciężko się nawet dodzwonicMasakrano spróbować trzeba podzwonic a jak nie to może gdzieś prywatnie?