reklama
eij
Fanka BB :)
My będziemy korzystać z nasienia dawcy ponieważ mój maz ma stwierdzona bezpłodność. Zadnych badań nie mam zrobionych oprócz cytologii, czekam na pierwszą wizytę i wytyczne lekarza. A myślicie że powinnam przed tą wizyta już jakies badania zrobić ?Wszystko Zależy Od Tego jakie macie badania i jakie zostaną zlecone. Rozumiem że drożnosc i badanie nasienia są? Nam zeszło od kwalifikacji 3 miesiace ale to dlatego że u mnie była zdiagnozowano drożnosc prawego tylko jajowodu więc musieliśmy trafić by była z prawej strony owulacja.
Lekarz zleci. Ale robienie inseminacji bez drożności jajowodow mija się z celem. Bo jeśli byś miała niedrożne to jest wyrzucenie pieniędzy w błoto. A próba nie będzie miarodajna.My będziemy korzystać z nasienia dawcy ponieważ mój maz ma stwierdzona bezpłodność. Zadnych badań nie mam zrobionych oprócz cytologii, czekam na pierwszą wizytę i wytyczne lekarza. A myślicie że powinnam przed tą wizyta już jakies badania zrobić ?
Trzymam kciuki. Będzie dobrze musi byćJa od 6 rano nie śpię i czekam na wynik bety... Tak się boję około 9 powinny być wyniki
Ja od 6 rano nie śpię i czekam na wynik bety... Tak się boję około 9 powinny być wyniki
eij
Ok, czyli czekam spokojnie na wizytę. A polecacie jakieś klinika z województwa kujawsko - pomorskiego albo pomorskiego?Lekarz zleci. Ale robienie inseminacji bez drożności jajowodow mija się z celem. Bo jeśli byś miała niedrożne to jest wyrzucenie pieniędzy w błoto. A próba nie będzie miarodajna.
Agnieś191
Jestem z kuj-pom a jeździłam do Gameta Gdynia.Ok, czyli czekam spokojnie na wizytę. A polecacie jakieś klinika z województwa kujawsko - pomorskiego albo pomorskiego?
AnnaŻet
Wiem że w Bydgoszczy w klinice invicta robiaOk, czyli czekam spokojnie na wizytę. A polecacie jakieś klinika z województwa kujawsko - pomorskiego albo pomorskiego?
reklama
Artemida90
A jaka była? Wpisz wartości w kalkulator bhcgBeta 52 nie za mało?????
Podziel się: