Ja wymaz z pochwy miałam dwa dni po @.dziewczyny, mam zagwozdkę.
@ przyszła dziś i cieszę się ale mały stres jest przed tymi wszystkimi badaniami. Jutro idę na krew zeby sprawdzić hormony. mam tez zlecone wymazy<czystość pochwy> ale rozumiem, że je się robi po tym jak już będzie "czysto" w sensie po okresie?...z tego co kojarzę to lekarz mówił, że wymazy do połowy cyklu ale teraz juz całkiwicie głupieję... Kiedy robiłyście wymazy? Podczas okresu czy po?
reklama
Super. Dawaj od razu znaćNo udało mi się zarejestrować na usg już na 2.06 jestem w szoku że tak szybko się udało.
PałkaZapałka
Fanka BB :)
Przepraszam że dopytam ale 2 dni po przyjściu @ czy 2 dni po jej końcu?Ja wymaz z pochwy miałam dwa dni po @.
Przepraszam że dopytam ale 2 dni po przyjściu @ czy 2 dni po jej końcu?
Po 10 dniu cyklu najlepiej
Ja miałam w sumie 8dc .Po 10 dniu cyklu najlepiej
Ja w sumie miałam 8dc. Tak mi wizyta akurat przypadlaPrzepraszam że dopytam ale 2 dni po przyjściu @ czy 2 dni po jej końcu?
eij
Fanka BB :)
Dziewuchy ja wracam właśnie z kliniki. Jestem już po pierwszej IUI okazało się, że dzisiaj były już piękne dwa pecherzyki Teraz czekanie ...
reklama
3mam kciuki! :-)Dziewuchy ja wracam właśnie z kliniki. Jestem już po pierwszej IUI okazało się, że dzisiaj były już piękne dwa pecherzyki Teraz czekanie ...
Podziel się: