No oby się udało donosić jutro się dowiem czy beta urosla prawidłowo
Na pewno urosła prawidłowo i wszystko już teraz będzie super
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No oby się udało donosić jutro się dowiem czy beta urosla prawidłowo
Ja się martwię bo mam pcos a to jest niestety zawsze większe ryzyko, no ale nie można tak się zamartwiać na przyszłośćNa pewno urosła prawidłowo i wszystko już teraz będzie super
Dziewczyny, chwilę mnie nie było a tu takie rewolucje! @AnnaŻet czekam z niecierpliwością na wyniki! @kolor nadzieji skoro naturalna owulacja to się staracie pewnie [emoji8]
Hej. Mam pytanie, od momentu pierwszej wizyty do wyznaczania terminu pierwszej inseminacji ile czasu minęło? My z mężem planujemy zacząć przygodę i zastanawiam się ile to trwa . Ps powiedzeniaCześć dziewczyny, dawno mnie tu nie było ☺ Co u Was?
My dzisiaj zostaliśmy zakwalifikowani do pierwszej inseminacji za tydzień pierwszy monitoring, jestem strasznie szczęśliwa, że w końcu możemy ruszyć ze wszystkim
Hej. Mam pytanie, od momentu pierwszej wizyty do wyznaczania terminu pierwszej inseminacji ile czasu minęło? My z mężem planujemy zacząć przygodę i zastanawiam się ile to trwa . Ps powiedzenia
My jesteśmy teraz na etapie wyboru kliniki, zależy nam żeby nie było zbyt daleko od miejsca zamieszkania, w grę wchodzi albo województwo kujawsko-pomorskie albo pomorskie. Nie mogę się zdecydować więc chyba zapytam o opinię mojego ginekologaMieliśmy dużo komplikacji, mąż miał biopsje, niestety brak żołnierzy, badania genetyczne itd... ogólnie gdyby nie teraz przerwa od marca w związku z pandemią, to ok. 6,7 miesięcy...jest dużo badań do zrobienia... ogólnie cierpliwość jest ważna, pewnych rzeczy się nie przyspieszy, ale myśle, że dla pozytywnego zakończenia warto nie ma się nad czym zastanawiać, im szybciej tym lepiej. My teraz żałujemy, że już kilka lat temu nie zaczęliśmy od kompleksowych badań. Także polecam zacząć
Oj... najważniejsze to że masz możliwość konsultacji. daj koniecznie znać co lekarz powiedział. na pewno to nic groznega i tego życzę ale trzeba dmuchać na zimneCzesc Kochane jutro mam wizytę u normalnego miejscowego ginekologa udało mi się dostać ale tylko dzięki temu że mojej znajomej mama pracuje w rejestracji w przychodni tak to nie było szans tylko kobiety w ciazy.
Od pewnego czasu mam dziwne bóle w prawej piersi tzn czasem mocno zakluje zauważyłam że jak ćwiczę i robię podskokoki to zaczyna mnie piec i tak mam już od dłuższego czasu zaczynam chyba swirowac
Wszystko Zależy Od Tego jakie macie badania i jakie zostaną zlecone. Rozumiem że drożnosc i badanie nasienia są? Nam zeszło od kwalifikacji 3 miesiace ale to dlatego że u mnie była zdiagnozowano drożnosc prawego tylko jajowodu więc musieliśmy trafić by była z prawej strony owulacja.Hej. Mam pytanie, od momentu pierwszej wizyty do wyznaczania terminu pierwszej inseminacji ile czasu minęło? My z mężem planujemy zacząć przygodę i zastanawiam się ile to trwa . Ps powiedzenia
Zależy jakie badania juz miałaś co stwierdzone. Droznośc, nasienie itp.Hej. Mam pytanie, od momentu pierwszej wizyty do wyznaczania terminu pierwszej inseminacji ile czasu minęło? My z mężem planujemy zacząć przygodę i zastanawiam się ile to trwa . Ps powiedzenia