reklama
Artemida90
Fanka BB :)
Gratulacje!!!! Oby wszystko było dobrzeNie mogłam wytrzymać i mąż przywiozł mi wczoraj wieczorem test ciążowy, bo mowie, ze nie uwierzę dopóki nie zobaczę, i faktycznie pozytywny od razu
A ja korzystając z okazji pochwale się ze od wczoraj Wiemy ze czekamy na syncia połowa na za nami, odliczamy
Załączniki
Gratulacje. Jak ten czas leci a dopiero czytałam Twój post że się udało. Rosnijcie zdrowo. Teraz już będzie z górkiGratulacje!!!! Oby wszystko było dobrze
A ja korzystając z okazji pochwale się ze od wczoraj Wiemy ze czekamy na syncia połowa na za nami, odliczamy
Nie mogłam wytrzymać i mąż przywiozł mi wczoraj wieczorem test ciążowy, bo mowie, ze nie uwierzę dopóki nie zobaczę, i faktycznie pozytywny od razu
O jej gratulacje!!!!! no to teraz już wszystko będzie dobrze na pewno
AnnaŻet
O jaa już też chciałabym być na tym etapie gratulujęGratulacje!!!! Oby wszystko było dobrze
AnnaŻet
No oby się udało donosić jutro się dowiem czy beta urosla prawidłowoO jej gratulacje!!!!! no to teraz już wszystko będzie dobrze na pewno
Alkalalka82
SuperNie mogłam wytrzymać i mąż przywiozł mi wczoraj wieczorem test ciążowy, bo mowie, ze nie uwierzę dopóki nie zobaczę, i faktycznie pozytywny od razu
Kciuki
Alkalalka82
Ja juz po wizycie u gina.
Zaczynam stymulacje jak przyjdzie @ od 3 do 7 dc tylko ze nowym lekiem... Symetrol nie wiem czy dobrze pisze. Pytam go co to on mowi ze lepsze id CLO bo nie upośledza endometrium.
Ale czytam ulotke i aż się boję. Ktoś to stosował??
Zaczynam stymulacje jak przyjdzie @ od 3 do 7 dc tylko ze nowym lekiem... Symetrol nie wiem czy dobrze pisze. Pytam go co to on mowi ze lepsze id CLO bo nie upośledza endometrium.
Ale czytam ulotke i aż się boję. Ktoś to stosował??
ola32
Dziewczyny, chwilę mnie nie było a tu takie rewolucje! @AnnaŻet czekam z niecierpliwością na wyniki! @kolor nadzieji skoro naturalna owulacja to się staracie pewnie
reklama
Podziel się: