Cześć Kochane wiecie co ten cykl jest jakiś dziwny. Owulacji raczej nie było bo ani razu mnie nie bolał brzuch ani jajniki nawet śluzu nie było Sahara że tak powiem A dziś jest 26dc i zaraz mi jajniki wyskocza straszny ucisk czuje nigdy takiego objawu nie miałam przed @ .
reklama
Powiem że jestem zadowolona. Bardzo fajna Pani Doktor. Zakwalifikowała nas do badania. Pobrano nam krew i teraz czekać do 6 tygodni. Będzie dzwonić jak będą wyniki. I z racji że mąż ma obniżona morfologia 2% to powiedziała że zrobi mu jeszcze jakieś dodatkowe badanie. Ale nie może odrazu bo NFZ by za to nie zapłacił. To choć tyle że te badania uda się załatwić na NFZ i zostania kasa na inneI jak tam po wizycie ?
Powiem że jestem zadowolona. Bardzo fajna Pani Doktor. Zakwalifikowała nas do badania. Pobrano nam krew i teraz czekać do 6 tygodni. Będzie dzwonić jak będą wyniki. I z racji że mąż ma obniżona morfologia 2% to powiedziała że zrobi mu jeszcze jakieś dodatkowe badanie. Ale nie może odrazu bo NFZ by za to nie zapłacił. To choć tyle że te badania uda się załatwić na NFZ i zostania kasa na inne
To czekanie jest najgorsze ale już z głowy, szybko zleci głowa do góry
Najważniejsze że już jakiś krok do przodu. Najgorsze jest stanie w miejscu.To czekanie jest najgorsze ale już z głowy, szybko zleci głowa do góry
Który dzień cyklu? Może owulacja się przesunela?Cześć Kochane wiecie co ten cykl jest jakiś dziwny. Owulacji raczej nie było bo ani razu mnie nie bolał brzuch ani jajniki nawet śluzu nie było Sahara że tak powiem A dziś jest 26dc i zaraz mi jajniki wyskocza straszny ucisk czuje nigdy takiego objawu nie miałam przed @ .
Dziś już jest 27dc jajniki przestały ciągnąć za to podbrzusze boli na maksa także wredna @ dziś lub jutro będzieKtóry dzień cyklu? Może owulacja się przesunela?
Oj bidulko. Współczuję. Trzymaj się KochanaHej, a u mnie z tą hiperka wyszło tak że od wczoraj zostałam zatrzymana w szpitalu bo jajniki 14 cm! Masakra...
AnnaŻet
Fanka BB :)
Dzięki, ile takie coś może potrwać? Jest szansa że zacznie malec przed okresem??Oj bidulko. Współczuję. Trzymaj się Kochana
reklama
Artemida90
Fanka BB :)
Kochana wszystko zależy od organizmu. Ja podczas stymulacji do ivf miałam 36 pęcherzy. Po pobraniu oprócz baaaardzo dużego wzdęcia i bólów brzucha nie mialam nic poza tym - nie hospitalizowali mnie. Najgorsze były pierwsze dni potem z każdym dniem coraz lepiej.Dzięki, ile takie coś może potrwać? Jest szansa że zacznie malec przed okresem??
Podziel się: