reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
reklama
Dziewczyny tak was czytam, o waszych objawach owulacji i zastanawiam się co ze mną nie tak...zaczynam się stresować. Mnie brzuch podczas cyklu boli tylko wtedy kiedy dostaje okres. Jeśli bym miała wskazać owu po śluzie to ok, ale po bólu brzucha to mam obawy czy w ogóle ją mam :(

Dziewczyny tak was czytam, o waszych objawach owulacji i zastanawiam się co ze mną nie tak...zaczynam się stresować. Mnie brzuch podczas cyklu boli tylko wtedy kiedy dostaje okres. Jeśli bym miała wskazać owu po śluzie to ok, ale po bólu brzucha to mam obawy czy w ogóle ją mam :(
Kochana każda z nas to inna historia. Ja po prostu zawsze przy owu miałam bol podbrzusza lub któregoś z jajników plus testy na owu , no i ten typowy sluz, ale w tym cyklu cisza zero bolu zero śluzu w 25 i 26dc bolały mnie jajniki oba takie uczucie ciągnięcia zrobiłam test owu i negatywny dziś 28dc i już dni podbrzusze także wredna @ albo dziś albo jutro no chyba że przez stres w pracy znów się coś poprzesuwa.

Hej ja zawsze owu czułam bo mnie jajnik kul a jak miałam stymulację to zawsze jak w zegarku w 12dc i potwierdzone monitoringiem a od kiedy nie biorę leków to nie czuje nic żadnego bólu więc też nie wiem czy miewam owulację a w tym cyklu z ciekawości robię testy owu i o dziwo jak kiedyś robiłam to nigdy mi nie wyszedł pozytyw ale może dlatego że robiłam albo źle albo za wcześnie kończyłam sprawdzanie a teraz w 15dc czyli wczoraj pierwszy raz w życiu pozytyw w szoku jestem że wogole wyszedł i że tak późno i czemu mnie nic nie bolało ani nie kulo ja swojego organizmu to już powoli nie ogarniam.

No i koniec nadziei wredna @ przyszła w 29dc
Kolejny weekend do dupy.
Jakie to dziwne że dopóki nie ma@ to człowiek jest taki radosny uprzejmy wszystko mu się chce a jak ta @ przyjdzie wszystko mija pęka jak bańka mydlana 😪

No i koniec nadziei wredna @ przyszła w 29dc
Kolejny weekend do dupy.
Jakie to dziwne że dopóki nie ma@ to człowiek jest taki radosny uprzejmy wszystko mu się chce a jak ta @ przyjdzie wszystko mija pęka jak bańka mydlana 😪

Tulę mocno ❤️ W końcu musi się udać i się uda wiem to na pewno 🙂 !!!!

reklama
Ja już przestałam się łudzić. Mam skończone 34 lata i prawie 4 lata temu straciłam ciaze także mam jednego Aniołka. Mam drozny tylko jeden jajowod 2iui nie udane .

Ja też mam 34 lata, wiek to nie wszystko na prawdę babeczko ;) Bardzo mi przykro z powodu aniołka, ale Trzeba wierzyć, że się uda, mnie rylko to trzyma jakoś w normalności... U nas mąż nie ma żołnierzy, więc będziemy mieć od dawcy. Jestem przed pierwszą IUI i pomimo samych trudności nadal wierze, że każda z nas jak tu jest w końcu doczeka się dzidziusia!!!

Do góry