reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Witam się i ja:-)
U mnie zapowiada się taki gorący dzień jak wczoraj.
Ala80 dopiero przeczytałam o pizzy,a tu juz zjedzona.
eevlee mam nadzieje,że test kłamie i beta pokaże pozytywny wynik
Sylha jejku przez tyle dni gości masz?Kurde to musi być jakaś wyjatkowa okazja:-D
Błonka wózeczek bardzo zgrabniutki i ładniutki-połaczenie tych kolorów bardzo mi się podoba:tak:

No witajcie.....a co Wy spać niemożecie?????
JA miałam niezłą jazdę, bo M załapał jakby grypę jelitową, więc skakałam obok niego.Mam nadzieję,że mnie to nie dopadnie.

Błonka wózek bardzo ładny.

Ja nie mam nic kupione oprócz kilku ubranek ,co praawdo wybrane rzeczy już mam inawet sklep mi potwierdził że są u nich osiągalne, mam też ceny z tego sklepu tylko trzeba wpłącić kasę i jechać to odebrać. Ale jeszcze jest czas:-)

Trochę boję się samego porodu,kurcze jak to będzie????:baffled:

Lindi ja też się boję porodu(tyle się nasłucham różnych opowieści koleżanek i sióstr ciotecznych-jedne szybko, drugie długo rodziły-ale tak sobie myslę, że my też damy radę-tyle babek rodzi-jak zobaczymy maleństwo, to zapomnimy o bólu, że jakiś był:-D
Wyszukiwarka - www.mamazone.pl
Planuję to robić, ale co z tego wyjdzie, to zobaczymy:confused:

ja nie mysle o bolu.. o bolu pomysle jak go poczuje :tak::-D
nie chce sie stresowac i bac :-p
a emek moj smichy chicy i mowi ze jak bedzie mnie bardzo bolec to mi skarpetki do nosa przystawi.. bede miala odlot......... idiot:confused::nerd:

Błonka wózek piekny

dziewczyny poród nie boli wcale tak mocno, myślcie że męczycie się po to żeby mieć swojego małego dzidziusia na rączkach
pomaga, a jak trochę poboli od tego jeszcze nikt nie padł
dacie radę kochane &&&

Błonka, rewelacyjnie wymyślił twój emek ze skarpetkami. Mój też ma taki środek usypiający i to czasem bardzo mocny :-D:-D:-D Śliczny wózek.

Jejku, jak ja pomyślę to we wrześniu będę miała 5 rocznicę ślubu, a w grudniu 10 lat jak jesteśmy razem, a mam 27 lat. ŁAŁ :szok::szok::szok::szok:

Dzień dobry ostatniego dnia kwietniowego:-D

Madzia- odrabiamy nasze urodziny:-), choć jeszcze w ekend zaliczyłam rzyganko to jednak czuję się lepiej już. Wczorajszym gościom od razu podpadło, że jestem w ciąży- po miom brzuchu, który naprawdę robi się wielki:szok:, ależ będę słonicą...

Madzia, Lindi- a jak Wam lekarze mówili, że będziecie rodzić?!?!?!Moja koleżanka po INV miała cesarkę i niby 90%porodów po INV kończy się cesarką. Ja jeszcze o tym nie myślę, ale u mnie to raczej bankowo cesarka. Akurat w piątek kupiłam sobie gazetę M jak mama i pisało o porodach bliźniaczych, 70% w obecnych czasach kończy się cesarką+ jeszcze INV,,,,

No to idę coś zjeść i obrus wrzucić do prania co na jutro zaś będzie (na 12 ludziów). Dzisiaj tylko kuzynka z córkami

reklama
Do góry