reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
eevlee po pierwsze moze za wczesnie zrobiony test i po drugie nie zawsze pokazuja prawde. Nie wiem, jak uwazasz jesli chcesz isc w poniedzialek na bete to idz zeby sie upewnic czy test pokazal prawde czy moze czeka Cie niespodzianka. Ja testuje 9tego w srode i boje sie jak cholera tym bardziej ze jesli nie wyjdzie to musze poddac sie in vitro
magdusia zaprosilabys nas na ta pizze a nie tylko smaka robisz
sylha pewnie od rana kreci sie po kuchni i pichci pysznosci na imprezke

reklama
Też uważam, że za wcześnie. Nie wiadomo kiedy pęcherzyk pękł i kiedy dokładnie doszło do zapłodnienia. Minimum 14 dni musi być. Mnie też przy pierwszej iui test sikany nie wychodził, a beta wychodziła dodatnia. Nawet jak miała wartość powyżej 100 to widziałam cień cienia drugiej kreski. Czasami się zdarza, że są dziewczyny którym wychodzi przed terminem oczekiwanej miesiączki, ale bardzo rzadko.
A ty miałaś sprawdzaną drożność??

Sony miałam sprawdzana zrożność i mam jeden jajowód niedrożny, ale podczas każdej iui w tym drożnym były pecherzyki. Teraz rownież. Może sie faktycznie pospieszylam z tym testem. Pójdę jeszcze zbadać bete. Dzięki za słowa otuchy.

eevlee nie wiem czy pisalam Ci ze ja test robilam po terminie okresu.. sporo bo sie pozno zorientowalam ze mi sie spoznia... no i wyszla 2 blada kreska.. tak blada ze myslalam ze jej tam nie ma... myslalam ze sobie wkrecam wiec Ty przed terminem nie masz co liczyc na 2 grubaski.. nawet na cien... ja bete mialam 333 a test taki jakis jakby byl negatywny... i to nie jeden tylko 2 z roznych firm... dopiero kilka dni potem kreska ciut zciemniala ale i tak nie byla taka wyrazna... aha testy byly z porannego moczu zeby nie bylo :)

kobitki mam juz wozek w domu :)

Zdjęcie0270.jpg

Błonka ale się będziesz wozić ;-) fajniusi ten wózek, jak już zaczniesz testować to daj relacje czy warty ceny itd. Kurcze jak tak stoi ten wózek u Was w domku to nie czujecie się tak jakoś inaczej, że za trochę będzie już z Wami wyczekiwana maleńka Zosia? Jak ja Wam zazdroszcze!

ala jak go przywiozlam do domu nie moglam przestac dotykac macac testowac... teraz stoi sobie spokojnie :) a ja czuje sie taka wyluzowana.. no i czuje ze teraz to juz bedzie ostatnie niecale 3 miesiace bezdzietne w domu... wart ceny chyba jest... zobaczymy w lipcu :)
niedlugo razem z sony bedziecie takie wybierac :D

Błonka- sliczny wózeczek:tak::tak::tak: :tak:, wierze, że się oderwać nie umiałaś!!!!!

Ja dzisiaj miałam pieczenie ciast, sprzątanie i lenienie się na hustawce:-p a jutro el-dorado, w poniedziałek i wtorek tak samo:szok:

reklama
Do góry