reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ala- matko to dopiero szaleliście.....
Ja oczywiście korzystałam z uroków pogody:-), zakupiłam parę rzeczy dla maluszków tak przy okazji......
A jutro ciężki dzień przede mną- w niedzielę impreza na 12ludzi więc jutro sprzątanie, ciastowanie i ogólne przygotowania

Sony- moja koleżanka ma zajebistą dietę, nazywa się "od jutra":-D, a kciuki będę trzymać, a modlitwę to wyciągnę mój różaniec, który dostałam od naszej pięknej kuzynki-sama go dostała od sąsiadki, która zimą była w Ziemi Świętej. Stwierdziła, że ja go bardziej potrzebuję- był ze mną przy punkcji, transferze, testowanku......

Ostatnia edycja:
reklama
ufff jak dobrze ze ja nie musze sie odchudzac i w sumie jakby sie tak dało to nawet chetnie bym wziela co nie co od kogos kto chcialby sie troszke cialka pozbyc. Sony ja na 5 podejsc do inseminacji chyba 3 razy mialam endo cienkie i wystarczaly 4 tabletki Estrofem i bylo naprawde ladne ze lekarz zachwalal wiec pewnie bedziesz mogla brac. Ja sie pomodle ale za mnie tez ktos by mogl..

no to sylha udanej imprezki zycze, baw sie dobrze i napisz pozniej jak bylo ;-)

Ala teraz to mnie podniosłaś na duchu. Szukałam wszędzie odpowiedzi, czy estrofem działa dobrze na endo. Wszędzie pisali, ale nie znalazłam kobiety, która by mi jasno napisała, że od tego leku endo poszło do góry:))) Teraz to jeszcze bardziej wierzę, że może się udać.
Ja się pomodlę za ciebie, chociaż z kościołem to u mnie na bakier.
Ala a jak brałaś Clo i jak brałaś Estrofem ? ??????????????????????????????????????????????????
Dziewczyny dziś się modlimy za Alę, a jutro za Eelvee!!!!!!!!!!!!!!! I te które nas podczytują a nie piszą, też prosimy!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
za mnie to trzeba by bylo modlic sie az do testowania, nie dacie rady ;-) ale w sumie mozemy sie troszke pomodlic za kazda pokolei, napewno nie zaszkodzi.
ja tam o estrofem nigdy nie czytala, ale 3 razy endo mialam bardzo ladne, jak wspomnialam po 4 lub 5 tabletkach, zalezy ile zdarzylam wziasc przez inseminacja takze Powodzenia Kochana, niech Ci sie wreszcie uda!!!

sylha mozesz chocby i dzis ;-)

:sorry: Sony nie zauwazylam ze edytowalas post. Ja nigdy nie bralam Clo, zawsze mialam Femare i jak jechala ogladac pecherzyki i endo okazywalo sie cienkie to wtedy mialam brac estrofem dwa razy po jednej az do dnia zabiegu wlacznie.
a te co nas podczytuja niech sie ujawnia bo mi takie podczytywanie duzo nie pomagalo, poniewaz sama mialam wiele pytan i wkoncu odwazylam sie ujawnic i teraz to juz jak narkomanka nie moge zyc bez zagladania tutaj. Jestescie mimo wszystko anonimowe wiec smialo, zapraszam do nas

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki.
Dopiero wróciłam z dworku(troszkę słonka złapałam potem dotrzymywałam towarzystwa Mężusiowi jak koledze autko naprawiał)
A Wy tu o ślubach, weselach-jejku mnie we wrzesniu 7latek stuknie
Sylha czyli jutro czeka Cię pichcenie jednym słowem-niech wszystko się uda i bedzie smaczne:tak:
Ala80 , Sony , eevlee oczywiście, że się za Was pomodlę-bardzo bym chciała żeby Wam się udało:tak:

Po tych naszych rozmowach o lodach, dziś skusiłam się i zjadłam pysznego włoskiego o smaku waniliowo-czekoladowym. Palce lizać!
Padam ze zmęcznia - praca, później 4 godziny pracy w ogródku .... Wieczorem jeszcze kolacja z rodzicami. Przed snem musiałam jeszcze wejść na forum :-)
Sony spróbuj z tym clo w połączeniu z czymś na wzrost endo. Ja żałuję i trochę jestem zła wręcz na lekarza, że mi nigdy nie dał nic na endo a zawsze miałam je po IUI w dolnych granicach. Nawet nie wiedziałam, że jest coś na poprawę endo:crazy: Dopiero dzięki Wam sie podszkoliłam :-)
Dziewczyny dziekuję Wam za modlitwy i kciuki - oby pomogły. Chcę jutro zrobić test ciążowy, ale strasznie się boję porażki. Jutro będzie 25 d. c. a cykle mam 27 dniowe. W poniedziałek chciałam badać betę.

reklama
Cześć dziewczyny. Dzień dziś piękny, ale ja mam od rana doła :-( robiłam rano test ciazowy. Niestety ani cienia drugie kreski. Nie wiem czy jest sens badać bete w poniedziałek. Nic mi sie nie chce ....

Do góry