reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Mnie jeden lekarz na dzien dobry powiedzial ze cesarka,a drugi ze niekoniecznie. Wszystko zalezy od tego jak sie ulozy dziecko.

reklama
witam się poniedzialkowo, ja mam jeszcze gosci po grillu wczorajszym, wiec nie posiedze, a popoludniem pozniejszym jade do babci bo ma urodzinki wiec buziaczki tylko zostawiam ;-) :***
Atyde
ja 5 wrzesnia mam 3 rocznice slubu :tak::-)

Hej dziewczyny jestem teraz na etapie In Vitro, ale z IUI swoje przeszłam, miałam 4, dwie na pękniętym (zaraz po pęknięciu) pęcherzyku i dwie na takim który ma zaraz pęknąć. Do każdej brałam Clo a potem progesteron na potrzymanie, luteinę, po IUI brałam 2 dziennie, po In Vitro biorę 10. Nigdy nie miałam problemów z produkcja pęcherzyków, raczej z zagnieżdżeniem się zarodka chyba. Męża wyniki są nie najlepsze ale w tłumie ujdą, znaczy normy spełniają a ja 5 lat w ciąży nie jestem i najgorsze że nikt nie jest w stanie powiedzieć dlaczego.
życzę wszystkim powodzenia

hej :) witam po dlugiej przerwie ;) ja dalej nie mialam transferu bo okazalo sie ze tsh na poziomie 7,19 i anty tpo 482 ;/ wiec niedoczynność tarczycy. Ten czas leci wiekszość z Was już wysokiej ciąży chodzi tylko nie ja :( pozdrawiam Was serdecznie

Ja mam 3 rocznicę za miesiąc
IMG_0738.jpg

Lotinda witaj.
Nie tylko ty bez ciąży chodzisz;) Jak widzisz jeszcze stare weteranki zostały też.
Eelvee jak wynik bety??
Ja dziś mam ciemny śluz przez luteinę. Normalnie okres powinnam dostać 5 maja. Wygląda na to że chce mi się wcześniej rozkręcić. Oby tylko nie przyszła wcześniej, bo dopiero wizytę w piątek mam,a do 2 dnia cyklu muszę ją odbyć żeby usg zrobić i działać z IUI.
Lindi podzieliłabyś się ślicznym brzuszkiem:))

Cześć dziewczyny, witam Was w ten smutny dla mnie dzień. Niestety wyniki bety 0,100 :-( Muszę teraz pare dni przeboleć swoje i jakoś uporać sie z kolejną porażką ... Na nic nie mam ochoty, muszę sie zastanowić co dalej. Czy kiedykolwiek doświadczę macierzyństwa? :-(

eevlee wspolczuje Kochana, dobrze wiem jak sie czujesz, ja juz jestem po czterech porazkach i niedlugo testuje po raz piąty wiec tez sie okaze czy szczesliwie czy dalej to samo. Kurcze te IUI to tez tyle pieniedzy kosztuja a szanse takie male ze sie uda. 3maj sie dzielnie i pomysl ze niedlugo znowu bedzie kolejna szansa i kolejna nadzieja ze sie uda. 3mam kciuki
Lindi ale wypasiony brzusio ;-)

reklama
Evlee- bardzo mi przykro, tulę Cię mooocnoooo i życzę siły do dalszej walki i też zapoznasz smak macierzyństwa!!!!!!!

Lidni- no ładny brzusio, ładny:-)

A ja sobie parę ciuszków zamówiłam jak się zorientowałam, że mieszczę się w tylko jedne rybaczki-dresiaki- choć w sumie na wyjście też niezłe, bo takie bardziej eleganckie, ale dzisiaj latała gatkach emka, bo tamte się suszył:szok:...

Do góry