Dziewczyny, wczoraj miałam punkcje, byłam pełna nadziei, pobrano 10 komórek. Dziś dzwonił lekarz z informacją, że 8 nie nadawało się wcale (były źle zbudowane), jedna źle się podzieliła, a jedna była niedojrzała... Ta jedna dojrzała dziś popołudniu, ale i tak nie mamy szansy na transfer, ponieważ się nie zagnieździ, jeżeli w ogóle się zapłodni to trzeba będzie ja zamrozić. Zalamalam się... Tak się wczoraj cieszyłam.. Pewnie dlatego te iui były nieudane...
reklama
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Dzis na pracach w ogrodzie koszenie trawki małe plewienie chwascikow nawożenie ogólnie nie przepadam za tym ale motywuje mnie później ładny ogród i wkoncu mojego psiaczka zaprowadziłam do strzyżenia bo zarósł mi strasznie a kleszcze się już jakiś czas temu zaczęły więc bałam się że mu się gdzie wczepi i nie zauwaze.Dziękuję Kochana ♡ jak minął dzień?
kolor nadzieji
Przykro mi bardzoDziewczyny, wczoraj miałam punkcje, byłam pełna nadziei, pobrano 10 komórek. Dziś dzwonił lekarz z informacją, że 8 nie nadawało się wcale (były źle zbudowane), jedna źle się podzieliła, a jedna była niedojrzała... Ta jedna dojrzała dziś popołudniu, ale i tak nie mamy szansy na transfer, ponieważ się nie zagnieździ, jeżeli w ogóle się zapłodni to trzeba będzie ja zamrozić. Zalamalam się... Tak się wczoraj cieszyłam.. Pewnie dlatego te iui były nieudane...
Współczuję trzymaj się ibadz dzielna.Dziewczyny, wczoraj miałam punkcje, byłam pełna nadziei, pobrano 10 komórek. Dziś dzwonił lekarz z informacją, że 8 nie nadawało się wcale (były źle zbudowane), jedna źle się podzieliła, a jedna była niedojrzała... Ta jedna dojrzała dziś popołudniu, ale i tak nie mamy szansy na transfer, ponieważ się nie zagnieździ, jeżeli w ogóle się zapłodni to trzeba będzie ja zamrozić. Zalamalam się... Tak się wczoraj cieszyłam.. Pewnie dlatego te iui były nieudane...
Cześć Kochane. Wiecie co ten mój cykl jest jakiś dziwny w sensie dla mnie dziwny . Po pierwsze dostałam @ 27dc gdzie ostatnio dostałam w 32dc. Zawsze @ rozkrecala się powoli a teraz pierwszy dzień i odrazu pełna para i tak dwa dni na maksa . 3, 4 dzień lekkie plaminia na czarno dziś 5dzien i nic zero . Nie biorę żadnych leków tylko kwas foliowy i wit c. Jak wiecie do rzadnego lekarza się nie dostanę a i bym zapomniała bol brzucha na @ był słaby że pomógł zwykły apap, gdzie na mnie takie leki nie działają. Dziwne to dla mnie wszystko i szlak mnie trafia że nie mogę tego sprawdzić czy coś się nie dzieje .
kolor nadzieji
Ja po odstawieniu leków też miałam takie @ z tym że bardziej bolesne i teraz 2 cykl wydaje mi się że albo nie mam owulacji albo mi się bardzo przesuwa bo wogole jej nie czuje.
Cześć Kochane. Wiecie co ten mój cykl jest jakiś dziwny w sensie dla mnie dziwny . Po pierwsze dostałam @ 27dc gdzie ostatnio dostałam w 32dc. Zawsze @ rozkrecala się powoli a teraz pierwszy dzień i odrazu pełna para i tak dwa dni na maksa . 3, 4 dzień lekkie plaminia na czarno [emoji848] dziś 5dzien i nic zero . Nie biorę żadnych leków tylko kwas foliowy i wit c. Jak wiecie do rzadnego lekarza się nie dostanę a i bym zapomniała bol brzucha na @ był słaby że pomógł zwykły apap, gdzie na mnie takie leki nie działają. Dziwne to dla mnie wszystko i szlak mnie trafia że nie mogę tego sprawdzić czy coś się nie dzieje .
Bardzo mi przykro.Ja jestem przed pierwszym spotkaniem z lekarzem ws.invitro.Jestem zestredowana.Powiedz mi prosze jesli chodzi o leki jak dlugo bralas i jak czesto.Moje pytanie moze glupie ale dla mnie wazne-czy przytylas-dpuvhlas od lekow?Ja teraz schudlam 17 kg wiec mam swira ze przytyje lub bardzo spuchne.Co prawda posiadanie dxiecka jest dla mnie najwaxniejsze ale po ptostu chcialabym wiedziec.Dziewczyny, wczoraj miałam punkcje, byłam pełna nadziei, pobrano 10 komórek. Dziś dzwonił lekarz z informacją, że 8 nie nadawało się wcale (były źle zbudowane), jedna źle się podzieliła, a jedna była niedojrzała... Ta jedna dojrzała dziś popołudniu, ale i tak nie mamy szansy na transfer, ponieważ się nie zagnieździ, jeżeli w ogóle się zapłodni to trzeba będzie ja zamrozić. Zalamalam się... Tak się wczoraj cieszyłam.. Pewnie dlatego te iui były nieudane...
Mysle ze kazdy cykl jest inny i kazda miesiaczka.Ja mialam jako nastolstka obfite i 7 dniowe miesiaczki,pozniej skrocily siw do 5 dni i byly tez dosc obfite.Natomiast przez ostatnie lata wogole bezbolesne,3-4 dniowe.Najgorsza byla po 1 inseminacji bo tak mnue bolal brzuch ze prawie zemdlalam i bralam 2 ketonale zeby przeszlo.Teraz przed spodziewantm okresem lekko boli mnie brzuch,trwa tylko 3 dni i jest taki skapy.Wiec mysle ze to rowniez zalezy od wueku czhlu ilosci hormonow.Cześć Kochane. Wiecie co ten mój cykl jest jakiś dziwny w sensie dla mnie dziwny . Po pierwsze dostałam @ 27dc gdzie ostatnio dostałam w 32dc. Zawsze @ rozkrecala się powoli a teraz pierwszy dzień i odrazu pełna para i tak dwa dni na maksa . 3, 4 dzień lekkie plaminia na czarno dziś 5dzien i nic zero . Nie biorę żadnych leków tylko kwas foliowy i wit c. Jak wiecie do rzadnego lekarza się nie dostanę a i bym zapomniała bol brzucha na @ był słaby że pomógł zwykły apap, gdzie na mnie takie leki nie działają. Dziwne to dla mnie wszystko i szlak mnie trafia że nie mogę tego sprawdzić czy coś się nie dzieje .
reklama
kolor nadzieji
Chyba minimum 12-14 dni od zastrzyku
Hej, jeśli ovitrelle wzięłam 11 a owulacja była 13 to kiedy mogę najszybciej testować?
Podziel się: