reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej, w poniedziałek miała owulacje, w sobotę przed wzięłam zastrzyk z ovitrelle a od wczoraj mam nabrzmiałe i bolące piersi, nigdy tak nie miałam wcześniej, ale zastanawia mnie czy ktoś tak miał że normalnie piersi nie bola a po stymulacji i zastrzyku już tak? Nie chce sobie nic wmawiac, to pewnie przez te wszystkie leki
Normalna reakcja na zastrzyk ovitrelle, zawiera hormon hcg który również powoduje bóle piersi. Z testem poczekaj bo ovitrelle zakłamuje testy - wychodzą fałszywie dodatnie przez zawartość hormonu hcg

reklama
Hej, w poniedziałek miała owulacje, w sobotę przed wzięłam zastrzyk z ovitrelle a od wczoraj mam nabrzmiałe i bolące piersi, nigdy tak nie miałam wcześniej, ale zastanawia mnie czy ktoś tak miał że normalnie piersi nie bola a po stymulacji i zastrzyku już tak? Nie chce sobie nic wmawiac, to pewnie przez te wszystkie leki
Mnie przy cyklach stymulowanych koszmarnie bolały piersi, więc to raczej normalne :)

A cykl udany czymś się wyróżniał?
Z perspektywy czasu widzę, że tak, ale nie bierz tego za pewnik, bo każdy ma inne objawy :)

Piersi zaczęły mnie boleć później niż zawsze, dopiero 3 dni przed spodziewanym @ i tak jakby... od środka. Zawsze mi puchły i bolały całe a tym razem ból był gdzieś głębiej zlokalizowany. No i szybko się męczyłam i miałam zawroty głowy. Zastanowiło mnie to, że weszłam po schodach, a czułam się jak po bieganiu :) Poza tym nic innego - żadnych mdłości na początku, ból pleców taki jak przed @

reklama
Z perspektywy czasu widzę, że tak, ale nie bierz tego za pewnik, bo każdy ma inne objawy :)

Piersi zaczęły mnie boleć później niż zawsze, dopiero 3 dni przed spodziewanym @ i tak jakby... od środka. Zawsze mi puchły i bolały całe a tym razem ból był gdzieś głębiej zlokalizowany. No i szybko się męczyłam i miałam zawroty głowy. Zastanowiło mnie to, że weszłam po schodach, a czułam się jak po bieganiu :) Poza tym nic innego - żadnych mdłości na początku, ból pleców taki jak przed @
OK, dziękuję za odpowiedź 😊

Do góry