reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej, w poniedziałek miała owulacje, w sobotę przed wzięłam zastrzyk z ovitrelle a od wczoraj mam nabrzmiałe i bolące piersi, nigdy tak nie miałam wcześniej, ale zastanawia mnie czy ktoś tak miał że normalnie piersi nie bola a po stymulacji i zastrzyku już tak? Nie chce sobie nic wmawiac, to pewnie przez te wszystkie leki
Normalna reakcja na zastrzyk ovitrelle, zawiera hormon hcg który również powoduje bóle piersi. Z testem poczekaj bo ovitrelle zakłamuje testy - wychodzą fałszywie dodatnie przez zawartość hormonu hcg

reklama
Hej, w poniedziałek miała owulacje, w sobotę przed wzięłam zastrzyk z ovitrelle a od wczoraj mam nabrzmiałe i bolące piersi, nigdy tak nie miałam wcześniej, ale zastanawia mnie czy ktoś tak miał że normalnie piersi nie bola a po stymulacji i zastrzyku już tak? Nie chce sobie nic wmawiac, to pewnie przez te wszystkie leki
Mnie przy cyklach stymulowanych koszmarnie bolały piersi, więc to raczej normalne :)

A cykl udany czymś się wyróżniał?
Z perspektywy czasu widzę, że tak, ale nie bierz tego za pewnik, bo każdy ma inne objawy :)

Piersi zaczęły mnie boleć później niż zawsze, dopiero 3 dni przed spodziewanym @ i tak jakby... od środka. Zawsze mi puchły i bolały całe a tym razem ból był gdzieś głębiej zlokalizowany. No i szybko się męczyłam i miałam zawroty głowy. Zastanowiło mnie to, że weszłam po schodach, a czułam się jak po bieganiu :) Poza tym nic innego - żadnych mdłości na początku, ból pleców taki jak przed @

reklama
Z perspektywy czasu widzę, że tak, ale nie bierz tego za pewnik, bo każdy ma inne objawy :)

Piersi zaczęły mnie boleć później niż zawsze, dopiero 3 dni przed spodziewanym @ i tak jakby... od środka. Zawsze mi puchły i bolały całe a tym razem ból był gdzieś głębiej zlokalizowany. No i szybko się męczyłam i miałam zawroty głowy. Zastanowiło mnie to, że weszłam po schodach, a czułam się jak po bieganiu :) Poza tym nic innego - żadnych mdłości na początku, ból pleców taki jak przed @
OK, dziękuję za odpowiedź 😊

Do góry