reklama
AnnaŻet
Fanka BB :)
Ja właśnie mam bardzo spouchniete piersi i z dnia na dzień coraz większe i bardziej bolesne, dzisiaj czyli po 7/8 dniach od owu doszły bóle jak na okres. Mam nadzieję że to nie to, bo powinien być jakoś za tydzień dopieroMnie też bardzo bolaly piersi przy stymulacji, miałam czesto nudności i opuchlizne. Teraz w naturalnych cyklach robia mi się duże przed samym okresem
Jest już stanowisko w sprawie planowania ciąży w czasie pandemii ...
:-(
kolor nadzieji
Miejmy nadzieję że to niedługo się skończy i my staraczki odetchniemy z ulgą i wrócimy do intensywnych starań.
Jest już stanowisko w sprawie planowania ciąży w czasie pandemii ...
A może cud?Kurczę znów wydluzyl mi się cykl. Końca nie widać. Może to stres...
nie robię testow od dawna. Zawsze dzień po zrobionym dostawalam @ a kosztowało mnie to cały dzień nerwów i płaczu. Mam wielki uraz. Jak nie dostane okresu jeszcze 2 tyg to może wtedy się zmusze ;-) zwalam to na stres. Ostatnio ciężkie dni...A może cud?
Lena3386
Kurczę znów wydluzyl mi się cykl. Końca nie widać. Może to stres...
Tez myślałam ze cykl mi się wydłużył i czekałam z testem bardzo długo bo zawsze miałam podobnie do Ciebie robiłam test a @ przychodziła tego samego dnia.... aż w końcu pewnego dnia nie przyszła a na teście 2 kreseczki życzę Cię żeby tak było i u Ciebie
kolor nadzieji
Spokojnie nie denerwuj się bo tylko sobie szkodzisz. Wiem że to nie łatwe ale jesteś silna i dasz radę. Wszystko się ułoży.nie robię testow od dawna. Zawsze dzień po zrobionym dostawalam @ a kosztowało mnie to cały dzień nerwów i płaczu. Mam wielki uraz. Jak nie dostane okresu jeszcze 2 tyg to może wtedy się zmusze ;-) zwalam to na stres. Ostatnio ciężkie dni...
reklama
Dziękuję Kochana ♡ jak minął dzień?Spokojnie nie denerwuj się bo tylko sobie szkodzisz. Wiem że to nie łatwe ale jesteś silna i dasz radę. Wszystko się ułoży.❤
Podziel się: