reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Mnie też bardzo bolaly piersi przy stymulacji, miałam czesto nudności i opuchlizne. Teraz w naturalnych cyklach robia mi się duże przed samym okresem

reklama
Mnie też bardzo bolaly piersi przy stymulacji, miałam czesto nudności i opuchlizne. Teraz w naturalnych cyklach robia mi się duże przed samym okresem
Ja właśnie mam bardzo spouchniete piersi i z dnia na dzień coraz większe i bardziej bolesne, dzisiaj czyli po 7/8 dniach od owu doszły bóle jak na okres. Mam nadzieję że to nie to, bo powinien być jakoś za tydzień dopiero

Kurczę znów wydluzyl mi się cykl. Końca nie widać. Może to stres...

Tez myślałam ze cykl mi się wydłużył i czekałam z testem bardzo długo bo zawsze miałam podobnie do Ciebie robiłam test a @ przychodziła tego samego dnia.... aż w końcu pewnego dnia nie przyszła a na teście 2 kreseczki 😉 życzę Cię żeby tak było i u Ciebie🙂

nie robię testow od dawna. Zawsze dzień po zrobionym dostawalam @ a kosztowało mnie to cały dzień nerwów i płaczu. Mam wielki uraz. Jak nie dostane okresu jeszcze 2 tyg to może wtedy się zmusze ;-) zwalam to na stres. Ostatnio ciężkie dni...
Spokojnie nie denerwuj się bo tylko sobie szkodzisz. Wiem że to nie łatwe ale jesteś silna i dasz radę. Wszystko się ułoży.✊❤️

reklama
Do góry