reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Tak Sony czekam na testing jak to ladnie nazwalas ale czy w spokoju to nie wiem, napewno jestem bardziej wyluzowana ale to oczekiwanie tak czy siak jest lekko stresujace.
A co do Twoich przypuszczen to ja sie tam nie znam ale jesli piszesz ze moglabys sie monitorowac u siebie i probowac naturalnie to byloby super, ale jak to robic jak chlop za granica eh no ja zawsze powtarzam ze jak nie urok to sraczka i tego powiedzenia bede sie trzymac bo u mnie sprawdza sie w 100% jak juz cos mi sie jakims cudem uda to cos innego sie stanie i tak w kolko. Sony a Wy razem widze jestescie juz prawie 7lat, jestescie malzenstwem? Bo nigdy nie napisalas o swoim M mąż, pytam tak z ciekawosci bo ponad 6 lat to dosc sporo

reklama
Nie, nie jesteśmy małżeństwem. Jak mój chłopek (czytaj narzeczony;)) chciał, na początku znajomości, to mu powiedziałam, że chyba oszalał!!!!!!!!!!!!!!!! no i tak zleciało prawie 7 lat:) My to już jak stare małżeństwo, więc różnicy nie ma. No może tylko papierka nie mamy. Zabieram się do tego jak...... Już ponad rok jesteśmy narzeczeństwem.
A u nas i tak tylko cywilny, by wchodził w grę. No ale co się tak będę o sobie rozpisywać:-D
Aaaaaaaaaaaaa tu jeszcze przepisy na grilla, bo się tak słodko z tymi lodami zrobiło;p
http://smaker.pl/smaczki/news/smaker-poleca-169-przepisow-na-grilla,1651415

Ostatnia edycja:
No to ładnie już razem jesteście. U mnie to było tak że się mało co znaliśmy, on siedział za granicą. I często powtarzał że jesli bym chciala cywilny to on moze chocby jutro przyleciec do mnie, koscielnego sie bał. I po dwoch latach wzielismy wkoncu slub na szczescie koscielny bo ja tak chcialam no i w sumie lacznie to nasz staz mozna policzyc jako 6 lat w tym 4 lata po slubie:-) takze podobnie. Ja uwazam ze slub nie jest potrzebny ale w moim przypadku nie moglam sobie odmowic ubrania sniezno bialej sukni

No ja też chcę jeszcze jedną IUI, bo tą 4 to nie można liczyć jako IUI!!
Tak sobie myślę, że bym chciała być stymulowana Clo, jak przy pierwszej IUI, tylko się boję, że endo znów będzie do dupy. Potem tak już sobie myśle, że jakby się nie upało, ptfu ptfu... to wyliczyłam, że chłopek przyjedzie to może bym się stymulowała i naturalnie spróbowała. Nasienie mrożone mam tylko do lipca, a to i tak reszta została.

Sony- a nie idzie żebyś brała CLO i jednocześnie coś na endo?!?!?
Co do ślubów to myśmy mieli najppierw cywilny- ułatwiło nam to wiele formalności, a potem kościelny- ten to bardziej ze względu na rodzinę i mentalność- nam samym nie zmienił nic oprócz tego
,że trzeba było wyskoczyć z kasy by rodzince imprezkę odstawić mieliśmy 96ludziów!!!

A ja w końcu zaspokoiłam się moimi Magnum:-p:-p 2 na raz opracowałam i mam nadzieję, że będzie spokój na jakiś czas - choć zapas w razie W w zamrażarce jest...

Nie wiem poprostu zrob co Ci serce podpowiada. Jak bedziesz miala swojego chlopka to oczywiscie mozecie naturalnie badz inseminacje ze swiezym nasieniem. Ja w kazdym badz razie zycze Ci zeby Wam sie poszczescilo z calego serca, bo wiem jaka to dluga i bolesna droga. Ciekawa jestem kiedy moja sie skonczy..
ale nie ma sie co smucic i zastanawiac, trzeba zaczekac i zobaczyc co i jak. Ja lece teraz luknac w telewizorek bo musze odpoczac po dniu pelnym wrazen i stresu.
hmm jakos tak dzisiaj cicho i pusto, tylko Ty Sony i ja, reszta pewnie nie mogla sie nacieszyc tak pieknym slonecznym dniem i teraz dopiero wracaja do domow. No nic kolorowych snow zycze do jutra paaaa

o jest i sylha witaj kochana. No ja chcialam miec wesele wiec musialo byc i koniec. A ludzi mialam 140 wiec troszke wiecej niz Wy.

reklama
Przez wasze gadanie to moja dieta poszła w .......... Na szczęście dopiero zaczynałam, więc znów mogę od nowa.
Sylha ponoć właśnie estrofem się bierze, mnie lekarz go przepisał, ale nie kazał ich brać. Jak dojdzie do IUI to będę was prosiła o modlitwę, a nuż coś pomoże. Może faktycznie siła jest w ilości.

Do góry