Trzymam mocno kciuki by w Twoim przypadku było inaczej niż w moim ja dostałam @ 34dc gdzie zawsze mam 28 29 i nawet nie bolał mnie brzuch co jest naprawdę dziwne,ale za cb trzymam kciukiPlanuje w poniedzialek
reklama
kolor nadzieji
Fanka BB :)
[emoji3590]
Trzymam mocno kciuki by w Twoim przypadku było inaczej niż w moim ja dostałam @ 34dc gdzie zawsze mam 28 29 i nawet nie bolał mnie brzuch co jest naprawdę dziwne,ale za cb trzymam kciuki
Super, że nie dajesz się zobacz ile osób zaczyna przygotowania do in vitro. Będzie mega silna grupa wsparcia ❤❤Trzymam z calego ❤ kciuki aby się udało
U nie się @ pojawił właśnie dziś Chodź nic na niego nie wskazywało (zawsze wcześniej bolał mnie brzuch, a tym razem nic ) więc tak jak pisałam wcześniej zaczynam się przygotowywać do in vitro które mam nadzieję zakończy się sukcesem pierwsze badania juz zaczelam robić... Teraz oczekuje aż ten wirus nieszczęsny się skończy i działamy mam nadzieję że już niedługo będę mogła powiedzieć że się udało juz psychicznie jestem chyba nastawiona na to wszystko, chodź nadal odrobinę jestem niespokojna. Ale mam nadzieję że mi to wszystko w niedługim czasie los wynagrodzi, tak samo jak wam ❤ trzymam kciuki za każdą z was ❤
kolor nadzieji
Część dziewczynki[emoji3508] Niestety mój bocian odleciał w nocy[emoji3317] więc witam się w 1dc[emoji143]
Od jutra [emoji123] dalej razem z wami o nasze marzenia[emoji188].
Bardzo mi przykro . Tule mocno !. I podziwiam za ta siłę walki buziaki.Część dziewczynki[emoji3508] Niestety mój bocian odleciał w nocy[emoji3317] więc witam się w 1dc[emoji143]
kolor nadzieji
Trzeba walczyć bo bez walki to w miejscu się stoi a tu musi się dziać[emoji3590][emoji123]
Bardzo mi przykro . Tule mocno !. I podziwiam za ta siłę walki buziaki.
Jesteś super !Trzeba walczyć bo bez walki to w miejscu się stoi a tu musi się dziać[emoji3590][emoji123]
kolor nadzieji
Wszystkie jesteśmy superwoman[emoji3590] bo jak nie my to kto[emoji126]
Jesteś super ! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
reklama
Oj dziewczyny, widzę, że się dużo działo... Bardzo wszystkim, którym się nie udało współczuję... Zaraz dołączę oficjalnie do Waszego grona, bo już dziś czuje typowe dla @ bóle piersi, brzucha i pierwsze plamienia. Wiem, że dopiero 13dzien po iui, ale zrobiłam test i jest ujemny. Jak widać, nie było nam dane...Część dziewczynki[emoji3508] Niestety mój bocian odleciał w nocy[emoji3317] więc witam się w 1dc[emoji143]
Jutro muszę zamówić zastrzyki do stymulacji w aptece, bo niestety nie są dostępne od ręki... I wygląda na to, że też podchodzimy do in vitro.
Przytulam Was mocno
Podziel się: