PałkaZapałka
Fanka BB :)
Opoko moja! Jeśli przemyslalas to dobrze to rozumiem twoja decyzję i ściskam cię mocno. Wierzyłas nawet wtedy kiedy ja wątpiłam a jestem ja samym początku starań medycznych.Dziewczynki postanowiłam że odpuszczam starania może wrócę do myśli o in vitro w przyszłym roku bo przemyślałam wszystko i nie mam już siły za dużo stresu mnie to kosztuje tyle lat tyle badań stymulacji leków i nigdy nic się nie zadziało więc straciłam już złudzenia nie mam dziecka to widocznie nie będę mieć bo jeśli by było inaczej to przez ten czas to już z 5 powinnam mieć więc stwierdzam że może nie jest mi dane bo bym może była zła mama a bog wie co robi.
Ale wy się starajcie próbujcie napewno się uda za wszystkie trzymam mocno kciuki i oczywiście będę podczytywac udzielać się prowadzić kalendarz i was wszystkie i każda z osobna wspierać bo każda z was jest cudowna i silna w dążeniu do marzeń i zasługuje na to żeby zostać mamą [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Liczę, że jeśli sytuacja wirusowa się unormuje to może spojrzysz na to wszystko inaczej. To dodatkowy stres.
Tule mocno!