Dziękuję :-*Przykro mi ale walcz dalej[emoji3590]
reklama
kolor nadzieji
Fanka BB :)
U mnie też się jeszcze nie pojawił
Hej. Bez zmian okresu póki co nie widać.
kolor nadzieji
[emoji3590]
Dziękuję :-*
JestemMama!
Kochana a powiedz nie masz możliwości zrobienia bety? Bo ja przy pierwszej inseminacji miałam tak że test był negatywny a beta była pozytywna. Ale niestety nie utrzymała się..Dziewczyny powiedzcie mi proszę ile po odstawieniu dupashion dostałyście @? Ja ostatnie tabletki wzięłam 31 i nadal go nie mam... Nawet nic nie zapowiada aby przyszedł... Testowalam 1 i negatywny niestety... Juz w ten dzień nie wzielam tabletki @Tolka20 trzymam kciuki
Artemida90
Dziewczyny powiedzcie mi proszę ile po odstawieniu dupashion dostałyście @? Ja ostatnie tabletki wzięłam 31 i nadal go nie mam... Nawet nic nie zapowiada aby przyszedł... Testowalam 1 i negatywny niestety... Juz w ten dzień nie wzielam tabletki @Tolka20 trzymam kciuki
2-3dni ale generalnie u mnie przychodziło szybko po odstawieniu progesteronu. Ja bym powtórzyła test.
JestemMama!
Mam ale dopiero w poniedziałek eh... Brak mi pomysłów juz... W tamtym miesiącu również brałam dupka ale tylko 1 tabletke i @ przyszła po 2 dniach... Z tym ze od dnia spodziewanej @mialam plamienia... A teraz nicKochana a powiedz nie masz możliwości zrobienia bety? Bo ja przy pierwszej inseminacji miałam tak że test był negatywny a beta była pozytywna. Ale niestety nie utrzymała się..
Będę trzymać kciuki aby cud się zdarzyłMam ale dopiero w poniedziałek eh... Brak mi pomysłów juz... W tamtym miesiącu również brałam dupka ale tylko 1 tabletke i @ przyszła po 2 dniach... Z tym ze od dnia spodziewanej @mialam plamienia... A teraz nic
Czyżby bocian przyleciał?U mnie też się jeszcze nie pojawił
reklama
kolor nadzieji
Niewiem @ nadal nie ma a test w czwartek negatywny i się zastanawiam czy np po kilku dniach może wyjść pozytywny?
Czyżby bocian przyleciał? [emoji847][emoji846]
Podziel się: