reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
eevlee nie patrz na objawy... ja nie mialam nic z objawow.. wszystko na @... jak co miesiac, dopiero po terminie sie skapnelam ze nie mam okresu i zauwazylam poranne skurcze macicy takie kilkusekundowe bardzo silne...

dziewczyny a pamietacie hasla "jestes u pani", "palec pod budke" i rozne takie inne? :p

sony ja nie probowalam ale podobno powinny bo to hcg, zalezy jak komu schodzi szybko ta substancja[/QUOT

Błonka mam nadzieję, że ze mną będzie tak samo i przyjdą te skurcze już niedługo :-)
A te hasła pamietam - super wrócić pamięcią do tych beztroskich czasów!

Atyde85 to mamy podobnie jeszcze moja wypadają w dzień matki:/strasznie mnie to boli. wczoraj mężowi powiedziałam, żebyśmy zapomnieli o moich ur.. Dziewczyny mam głupie pytanie bo w tym temacie ,aż tak nie siedzę czy do in vitro musi być zrobiona laparo?:zawstydzona/y:

Witam się :-)

Ysia- nie nie musi być, niedrożność jajowodów to też powód do wykonania invitro. Ja np. miałam badane jajowody już do IUI i stwierdził, że są OK, gdyby nie były to albo invitro od razu, albo właśnie laparoskopia.

hejo z rana :)
co do badania drożności.. ja zaluje ze mi go od razu nie zrobili przed stymulacja itp... moze by sie wczesniej udalo.. bo droznosc mialam w sierpniu a udalo sie w pazdzierniku......

reklama
dzięki sylha:)piękny mamy dziś dzień:d Jeszcze trochę i w końcu weekend:D:D smaka wczoraj narobiłyście mi z lodami wzięłam męża na spacer i kupiłam sobie dwa lody:-p

Do góry