reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
no niestety wszystko sie zmienia i dzieci tez teraz inne rosną. W przedszkolu jak wybieram czasami siostrzenca to Pani mowi ze rosnie nam coraz gorsza mlodziez, ze dzieci sa zniszczone przez telewizje, komputery i za duzo zabawek. Zreszta juz mamy prawie maj a w maju Komunie Święte, ja jak szlam to z glupiego zegarka plastikowego takiego kolorowego ze zwierzatkiem sie cieszylam, do tego w komplecie byl taz kalkulator kolorowy np. tygrysek albo swinka, no i kolczyki obowiazkowo wtedy sie przebijalo, rower nie kazdy dostal a teraz dzieci nie ida do kosciola przezyc czegos wyjatkowego, nie ciesza sie ze dostana pamiatki, rozaniec, ksiazeczke, one czekaja na prezenty i to nie byle jakie, slysze juz o kładach, laptopach a nawet operacjach plastycznych co mnie osobiscie przeraza

my tez sie bawilismy w podchody na osiedlu.. w chowanego... w dziesiatki sie gralo pilką albo w gume sie skakalo... teraz dzieci nie ma na dwrze, chyba z ete najmniejsze z rodzicami.... a boiska tez puste jakos... czasem ktos pogra ale to nie to samo... dziewczyny kibicowlay naszym chlopcom z osiedla ..mecze miedzy osiedlami byly :p

ala nie strasz!! klady? laptopy? operacje?
ja dostalam encyklopedie 6 tomowa.. album na zdjecia radio i rower od chrzesnej a od chrzesnego lancuszek z krzyzykiem do tej pory go nosze... a za kase kupilam zegarek i mama dolozyla mi do zielonej szkoly w 3 klasie........

Błonka i tak nie poskacze bo nie ma z kim no i glupio tak troche zeby 30letnia baba skakala w gume, ale jak zwinna bylam wtedy jestem do tej pory. Ja Wam powiem ze waze 48kg a moj wzrost to 170

Guma-:-D:-D:-D to były imprezy, pamiętam jak tylko przerwa to chłopacy na boisko w piłke pograć a dziewuchy w gumę- jak dzwonek zadzwonil:dry:, to potem całą lekcję myślenie kto dalej jak gra:-D:-D:-D
No niestety, ale takie teraz prezenty lecą na komunię:-(- ale temu to rodzice są winni!!!!Od nas z wioski chłopak jak szedł do komuni to już miał quada, motorynkę i biedni rodzice nie wiedzieli co mu kupić, więc w prezencie podarowali mu 2000zł:szok:- a znowu tacy bogaci to nie są!!!!!!
Znajomi kupili dziecku komórkę, bo jak twierdzą się uparła- jeszcze pisać nie umiała.....żeby literki poznawała- a charakter pisma niby jak ma się na klawiszach wyrobić?!?!?!

Ala-:szok::szok::szok: masz ty jakiegos tasiemca w środku?!?!?!?Matko to jak ty wyglądasz?!?!?!Jak pół patyka

moim zdaniek komorka w takim wieku tylko jak rodzica duzo w domu nie ma.. taka smycz.. na doladowania za 5 zl na telefon do rodzicow i koniec!
a teraz z tymi quadami motorami zal pl... :( przeciez to jeszcze ma mleko pod nosem.. ja z mama do skzoly chodzilam na poczatku 2 klasy bo sama nie chcialam a teraz? obciach!

reklama
Do góry