reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
atyde kolejna majowka? :p
kochana.. tu pisz o wszytskim co ci lezy na serduchu

Magdusia- 6 maj
Kosik
- 8 maj
Błonka
- 12 maj
Atyde- 25 maj
Ysia007- 26 maj

ale bedziemy swietowac w maju no no
wlasnie mi sie przypomnialo ze spotkalam dzisiaj taka byla sasiadke ktora ma juz duza core z 8-9 lat i zauwazylam zaokraglony brzuszek i mi sie humor popsul eh
a tak wogole to jutro od samego rana mnie nie ma bo ide zakonczyc pewna wazna sprawe, 3majcie kciuki prosze!

Eelvee jak tam samopoczucie?? Cycki bolą??

Sony staram się odwracac myśli jak tylko moge od doszukiwania się objawów wczesnej ciąży, ale powiem Ci, że piersi mam jakieś tkliwe. Nie robię z tego afery, bo po poprzednich IUI też tak było a potem porażka. Mam nadzieję, że to nie objaw zbliżającej się zmory :wściekła/y: Kupiłam dziś test ciążowy (nie wytrzymałam:sorry2:), ale nie zrobilam go jeszcze. Chciałabym wytrzymać do poniedziałku do badania bety, ale jak tylko zacznie mi się coś wydawać to pewnie go zrobię, ale nie wcześniej niż w sobotę ;-)

A ja też skakałam w gumę - uwielbialam to i też byłam w to niezla. Śmiać mi się chce, bo przypomiałam sobie, że jak któraś źle skoczyła to wołało się "skucha" :-D hehe

ale temacik dzisiaj poruszylam, wszystkie cofnelysmy sie na chwile w czasie, ja bym chetnie wrocila do tamtych lat, wlasnie po to zeby pobyc z kolezankami na zewnatrz, poskakac w gume, na skakance, pobawic w to czy tamto, teraz juz nie te same dzieci, nie chcialabym teraz tylko siedziec przed komputerem i miec wirtualnych przyjaciol, musimy dziewczynki nasze dzieci namawiac do przebywania na swiezym powietrzu i pokazywac jakie to moze byc fajne
tak apropo to mnie piersi bolaly po kazdej inseminacji

Ja mam w domu testy z allegro, chyba ze 20 sztuk. No teraz to trochę już mniej.
A tak dla spróbowania zrobiłam kilka dni po zastrzyku z Ovitrelle i nie wyszedł. A niby mówią, że po tym zastrzyku wychodzą dwie kreski!?!?!!

eevlee nie patrz na objawy... ja nie mialam nic z objawow.. wszystko na @... jak co miesiac, dopiero po terminie sie skapnelam ze nie mam okresu i zauwazylam poranne skurcze macicy takie kilkusekundowe bardzo silne...

dziewczyny a pamietacie hasla "jestes u pani", "palec pod budke" i rozne takie inne? :p

sony ja nie probowalam ale podobno powinny bo to hcg, zalezy jak komu schodzi szybko ta substancja

dobra fajnie sie z Wami plotkuje ale czas na mnie, gdybym nie musiala rano wstawac to z checia bym z Wami jeszcze troche tu zostala. Ide zaaplikowac luteinke i do lozeczka. Odezwe sie jutro jak wroce do domu. Dobranoc!

reklama
No właśnie Ala80, piersi bolą w drugiej fazie cyklu więc się tym staram nie przejmować.
Sony to dziwne, bo tez słyszałam od wielu osób i lekarza, że do 10 dni od podania Ovitrellu testu lepiej nie robić ze względu na fałszywe wyniki. Ten Ovitrell widocznie szybko się u Ciebie wchłonął :-)

Do góry