reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Dziękuję 🤗 chodź powiem szczerze ze łatwo nie było. Na początku była ogromna rozpacz, i milion pytań dlaczego właśnie my 😔 później dorastaliśmy do tej decyzji bardzo długo, bo aż ponad 2 lata 😔 az w końcu się zdecydowaliśmy... Po pierwszej stymulacji znów rozpacz ze nawet di niej nie doszło 😔obwinialam siebie i to bardzo😔 szczególnie ze byłam nałogową palaczka i w czasie tej stymulacji palilam jeszcze więcej 🤦‍♀️ po ogromnym rozczarowaniu postanowilam rzucić papierosy... Wiem ze powinnam to zrobić szybciej ale należę do ludzi którzy nie potrafią o tym rozmawiać i nerwy i stres wolalam wypalić... Nie powiem ze całkowicie nie pale, bo zdąża sie ze 1 papierosa max 2 wypale... Wiem ze to źle ale inaczej nie umiem 😭😭
Spokojnie. Na wszystko trzeba czasu. Też kiefys nie umialam rozmawiać o niepłodności nawet z mężem. Trzeba próbować otworzyć się na ten problem i temat. Jest lżej na duchu. Dobrze że jesteś tu. Mnie to forum baaardzo pomogło i dzięki tym rozmowom i wpisom nauczyłem się radzić sobie z bólem. Będzie dobrze, zobaczysz. Pisz pisz pisz wszystko co leży Ci na sercu. To pomaga

reklama
Boże jak się cieszę że znalazlam to forum, wkocu moge mówić otwarcie o tym co przeżywam 😔 mogę dzielić z wami moje smutki, zale ale i radość 🤗🤗 nie mogę powiedzieć ze wierzę ze sie udalo ale moge powiedzieć ze mam ogromna nadzieję ze w brzuchu rozwija sie maly cud ❤ gdy leżę wieczorem to głaszcze sie po brzuchu z nadzieja ze tam już coś jest... Mąż chwilami podchodzk caluje brzuch i mówi rośnij Gabryś rośnij 😍😍 eh... Nadzieja pomieszana z lekiem 😭
To normalne. Każda z nas tu ma raka mieszankę...raz euforia potem strach potem płacz i od nowa. To doświadczenie jest cholernie trudne A kto lepiej Cię zrozumie ? Tylko ten kto przeżywa to samo

Coś się pomyliłam i cytat wstawiłam zamiast wypowiedzi ;-)
Moje Drogie powiedzcie co to może być. Dzis 21 dc. (Cykle średnio 37dni.) Plamienia brąz. Malutko ale jednak zauważyłam. W 15 dc byłam na usg i lekarz mówił że brak pęcherzyka dominującego i wg endometrium jestem już po owu lub jej wcale nie będzie. Czyżby okres się zaczynal?

Coś się pomyliłam i cytat wstawiłam zamiast wypowiedzi ;-)
Moje Drogie powiedzcie co to może być. Dzis 21 dc. (Cykle średnio 37dni.) Plamienia brąz. Malutko ale jednak zauważyłam. W 15 dc byłam na usg i lekarz mówił że brak pęcherzyka dominującego i wg endometrium jestem już po owu lub jej wcale nie będzie. Czyżby okres się zaczynal?
Może to być też zagniezdzenie zarodka 😍😍 może udało się naturalnie 😍😍❤️ czytalam o tym wiele par które starały się poprsez iui zaszły naturalnie w upragnioną ciąże ❤️ trzymam mocno kciuki ✊✊

Boże jak się cieszę że znalazlam to forum, wkocu moge mówić otwarcie o tym co przeżywam 😔 mogę dzielić z wami moje smutki, zale ale i radość 🤗🤗 nie mogę powiedzieć ze wierzę ze sie udalo ale moge powiedzieć ze mam ogromna nadzieję ze w brzuchu rozwija sie maly cud ❤ gdy leżę wieczorem to głaszcze sie po brzuchu z nadzieja ze tam już coś jest... Mąż chwilami podchodzk caluje brzuch i mówi rośnij Gabryś rośnij 😍😍 eh... Nadzieja pomieszana z lekiem 😭
Ehhh....po pierws-ej inseminacji tez tak mialam.Od razu glaskalam brzuch i prodilam swojdho Aniola Stroza o dzieciatko ale niestety😢W oczekuwaniu na test raz bylam pelna nadzuwi raz wylam.Jak robilam test to rece mi sie trzesly i nie moglam nawet od razu zobaczyc ile kresek.Niestety...

4 marca... Chodź nie wiem czy wytrzymam... Siostra się wczoraj śmiała ze jak by sie udalo to termin porodu bym miala na okoko 13 listopada w piątek więc jej tokiem musi sie udać
Hehe fajnie :-) dla mnie 13 w pt zawsze był szczęśliwy ;-) oby Ci sie udalo ! To testujemy tego samego dnia jesli jutro nie zaleje mnie czerwonosc :-D

reklama
Hehe fajnie :-) dla mnie 13 w pt zawsze był szczęśliwy ;-) oby Ci sie udalo ! To testujemy tego samego dnia jesli jutro nie zaleje mnie czerwonosc :-D
Mam nadzieję, wierzę w to i będę się modlić aby ten dzień byl dla nas szczęśliwy 😍❤️ ze obu nam się uda i niedługo będziemy mogły dzielić się pierwszymi dniami ciąży, pierwszymi zgagami, kopniakami później przygotowaniami do porodu, ❤️

Do góry