reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
24.01: @Hankaa - monitoring przed 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
27.01: @AsiaaaK - monitoring przed 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
27.01: @Asia999 - monitoring przed 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
27.01: @kachaaa89 - testowanie po 1 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
28.01: @Kinia9292 - testowanie po 1 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
30.01: @Kinia9292 - wizyta u gin.[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
01.02: @Agata290 - monitoring i 1IUI [emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
03.02: @jomara - testowanie po 2 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
04.02: @ola32 - testowanie po 1IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]
09.02: @kolor nadzieji - testowanie po 3 IUI[emoji110][emoji110][emoji123][emoji123]

Kogoś dopisać?[emoji846]

Ostatnia edycja:
reklama
Ja już po monitoringu, w prawym drobnica, w lewym jeden ale póki co 12.. mam nadzieję że coś się w końcu wykluje.. teoretycznie za tydz inseminacja.. Okaże się, ale nie robię sobie nadzieji. Już jestem zmęczona tym wszystkim, a to dopiero drugie podejście do iui. 🤯

U mnie się spóźniają i są bardzo skąpe plus taki że tak brzuch nie boli jak było zwykle. Np wczoraj niby przyszła @ ale była tak skąpa że nie wiem czy liczyć to jako pierwszy dzień cyklu dosłownie wystarczyła wkładka tyle że była krew czerwona więc teraz nie wiem jak to liczyć. Dzisiaj niby więcej ale też nie specjalnie myślę że gdyby nie oczywiście higiena to cała noc i dzień i polowe kolejnego dnia jedna podpaska by wystarczyła a zwykle to bardzo często mnie "zalewało" i teraz nie wiem jak sobie cykl policzyć
Ja mam dokładnie tak samo..

U mnie się spóźniają i są bardzo skąpe plus taki że tak brzuch nie boli jak było zwykle. Np wczoraj niby przyszła @ ale była tak skąpa że nie wiem czy liczyć to jako pierwszy dzień cyklu dosłownie wystarczyła wkładka tyle że była krew czerwona więc teraz nie wiem jak to liczyć. Dzisiaj niby więcej ale też nie specjalnie myślę że gdyby nie oczywiście higiena to cała noc i dzień i polowe kolejnego dnia jedna podpaska by wystarczyła a zwykle to bardzo często mnie "zalewało" i teraz nie wiem jak sobie cykl policzyć

U mnie też po Luteinie bardzo skąpe miesiączki. Dostałam ją właśnie na plamienia, bo nie dostawałam okresu plemienia były np przez 5 dni w II fazie potem dzień okresu (góra dwa) i kolejny tydzień plamień :o :o .
Od zeszłego cyklu biorę ta Luteinę i w poniedziałek. wtorek było krwawienie (już bez plamienia przed) i teraz ciągle plamie. W środę była cisza :D Także ogólnie pisząc @Motylkowo dziwne te miesiączki.

reklama
Dziewczyny przed 8 rano miałam iui i do teraz mnie boli jajnik i promieniuje na udo jak chodzę i jak siadam też muszę uważać bo przy nagłym siadaniu aż kuje i przeciwbólowe nie pomagają. A jak mi gin cewnik wkładał to przebić się nie mógł i trochę wcisnol na siłę i bolało ból jak przy udrażnianiu jajowodów krótki ale był i oczywiście po tym nie obyło się bez plamien. Ale zastanawia mnie ten ból.

Do góry