reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Zawsze możesz czekać na ten prawidłowy jajnik ;D ale to może być trudne do zrealizowania w szczególności przy stymulacji.

Moja natura jest wredna i ostatnio miałam 3 cykle pod rząd z niedrożnego. Także najpierw pół roku się naczekałam na możliwość starań (po laparoskopii) a potem te 3 cykle :D Koszmar. Oczywiście w poniedziałek przyszła @, także teraz najbliżej wypada w marcu. :(

No to mi przykro, że tak :( a nasienie mężczyzny było ok?
Jeżeli to dla Ciebie przykre, by pisać to nie musisz odpowiadać. Nie pogniewam się ;)
Nie ma sprawy możesz pytać. Wiadomo nieudane starania zawsze sprawiają ból zwłaszcza jak trwa to jakoś czas. Przy pierwszej bipchemicznej było średnie a w pozostałych lekarz się śmiał że super. Ogólnie mieliśmy robiona przed fragmentacje też była dobra i test nie pamiętam dokładnie hba czy jakoś tak i też ok

reklama
Jak wyglądają u was miesiączki po duphastonie ? Troszkę się martwię bo mam plamienia;/;/ ??
U mnie się spóźniają i są bardzo skąpe plus taki że tak brzuch nie boli jak było zwykle. Np wczoraj niby przyszła @ ale była tak skąpa że nie wiem czy liczyć to jako pierwszy dzień cyklu dosłownie wystarczyła wkładka tyle że była krew czerwona więc teraz nie wiem jak to liczyć. Dzisiaj niby więcej ale też nie specjalnie myślę że gdyby nie oczywiście higiena to cała noc i dzień i polowe kolejnego dnia jedna podpaska by wystarczyła a zwykle to bardzo często mnie "zalewało" i teraz nie wiem jak sobie cykl policzyć

Do góry