Motylkowo
Fanka BB :)
Przykro mi ;//U mnie biel. to już 13cykl starań . Chyba muszę sie napić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi ;//U mnie biel. to już 13cykl starań . Chyba muszę sie napić
A która masz inseminacje??
Zawsze możesz czekać na ten prawidłowy jajnik ;D ale to może być trudne do zrealizowania w szczególności przy stymulacji.Jeszcze nie miałam tego zabiegu. Zastanawiam się nad nim. Narazie mam zrobić hormony i monitoring na koniec miesiąca przed owulacją... Będe na wizycie to może podpytam co lekarz na to.
Jakie to by było szczęście.... wykończy mnie to czekanieMoją siostrę bolał brzuch jak na okres, a okazało się, że jest w 5 tygodniu ciąży
Z tego co wiem lekarze nie robią IUI przy niedroznym jajowodzie. Chyba, że jest opcja jeden drozny, a drugi nie, to nie wiem jak do tego podchodzą.Czy ktoś tu próbował iui przy niedrożnym jajowodzie?
West Highland white terrier... Bez niego bym nie dała rady@Motylkowo przypatrzylam się twojemu zdjęciu profilowemu[emoji16] masz maltańczyka?[emoji3059]
West Highland white terrier... Bez niego bym nie dała rady