Artemida90
Fanka BB :)
Ja nawet nie doczekałam testowania bo dzisiaj mam plamienie wiec jutro pojawi sie @
Może implantacja?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nawet nie doczekałam testowania bo dzisiaj mam plamienie wiec jutro pojawi sie @
24. Jutro mija 14 dni od IUI
Może to pozna implantacja a jakiego koloru masz to plamienie?
Watpie, zawsze tak mam dzien, dwa przed @ i kolor taki sam jak zawsze - delikatnie brazowy
Ale póki nie ma koloru czerwieni to jest nadzieja a ból jakiś masz?
Nic a nic. Poczekam do jutra i jak nie bedzie to pewna @ to zrobie test, w koncu wydatek na testy mam wpisany w miesieczny budzet domowy
A jutro będę mieć 8dc idę do gina podglądnąć moje pęcherzyki i ustalić kiedy kolejna iui. Z moich wyliczeń opierając się na poprzednim cyklu to koło soboty mogę mieć iui zobaczymy jak wyjdzie.
Duzych pecherzykow zycze
Trzymam kciuki by to jednak nie była wredna @ i obyś zobaczyła 2 krechyNic a nic. Poczekam do jutra i jak nie bedzie to pewna @ to zrobie test, w koncu wydatek na testy mam wpisany w miesieczny budzet domowy