kolor nadzieji
Fanka BB :)
@Tolka20 ma rację lepiej zrobić betę jest pewniejsza[emoji110]
Daj Boże żeby tak było
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj Boże żeby tak było
Chyba poczekam do piątku i wykonam test@Tolka20 ma rację lepiej zrobić betę jest pewniejsza[emoji110]
Przed czasem nie ma co robić [emoji4]Chyba poczekam do piątku i wykonam test
Chyba poczekam do piątku i wykonam test
Hej Dziewczyny, ja cały czas Was podczytuję i trzymam za każdą z Was kciuki! Szczególnie mocno ściskam @Alkalalka82, musi w końcu się udać, nie ma innej opcji!
U nas wszystko w porządku Maluch rośnie i ma już zawrotne 14 cm serducho bije pięknie, papp-a wyszła super. Cały czas też pracuję, chyba zwariowałam jakbym miała siedzieć w domu - za dużo wtedy się myśli.
Co do testowania, to ja jestem przypadkiem, że lepiej później niż wcześniej ostatnią @ miałam dostać w czwartek, w sobotę zdecydowałam się na test - negatywny. Dopiero w poniedziałek była blada kreska tego dnia poszłam też na betę i było ok 130, więc też nie jakoś hiper wysoka.. Także nie ma się co śpieszyć, bo można się niepotrzebnie tylko rozczarować.
Ja nawet nie doczekałam testowania bo dzisiaj mam plamienie wiec jutro pojawi sie @
A który masz DC?