Nie robiłam. Albo zrobię w przyszłym tyg albo nie przed wizytą
A właśnie miałam pytać czy robiłaś betę dziś.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A właśnie miałam pytać czy robiłaś betę dziś.
Dziękuję [emoji4] a powiedz jeszcze jakiej kurkumy używasz? Zwykłej ze sklepu spożywczego? Podobno dobrze też dodać szczyptę pieprzu [emoji4] spróbuję z tą kurkumą od miesiączki...
Nie robiłam. Albo zrobię w przyszłym tyg albo nie przed wizytą
Dzięki! Będę próbować [emoji4] ja mam ogólnie problemy ze skórą, więc liczę, że też na to pomoże. Zaczęłabym już dziś ale jestem ok owu, a podobno kurkuma powoduje skurcze macicy, więc wolę dmuchać na zimne, w razie gdybyś zdarzył się cud...Ja kupuje takie wieksze opakowanie ale zwyklej, natomiast juz nic nie dodaje. Na poczatku nawet z miodem za dobra nie byla ale teraz idzie jak woda sama[emoji23]
Cera mi sie bardzo poprawila...
Nie wiem czy to nie z tego powodu przypadkiem.
Na pewno wszystko bedzie dobrze!!! Strasznie sie ciesze[emoji3]
No to czekamy z zacieśniętymi kciukami do wizyty.Nie robiłam. Albo zrobię w przyszłym tyg albo nie przed wizytą
Dzięki! Będę próbować [emoji4] ja mam ogólnie problemy ze skórą, więc liczę, że też na to pomoże. Zaczęłabym już dziś ale jestem ok owu, a podobno kurkuma powoduje skurcze macicy, więc wolę dmuchać na zimne, w razie gdybyś zdarzył się cud...
Wczoraj pół wieczoru czytałam o kurkumie... Ale nie wiem czy to prawda czy to internetowe bzdury.O to pierwsze slysze??? A kto Ci tak powiedzial? O oleju z wiesiolka slyszalam ale o kurkumie nie? Bo ja pije caly czas...
Juz doczytalam,
Fakt pieprz poprawia wchlanianie kurkuminy o 2000%(!!)
I dodatkowo kurkuma wzmaga dzialanie lekow przeciwzakrzepowych
Nie myśl co będzie tylko tu i teraz. Ja też miałam przedłużoną stymulacje i zwiekszone dawki lekow bo na początku slabo reagowalam na leki. Moja myśl była jedna nie uda sie to wezme kredyt, ludzie biora na dom ja wezme na dziecko bylam bardzo zdeterminowana. Nie uprawiaj czarnowidztwa. Dopiero jak już bedzie lekarz chciał wyhamować stymulacje zeby pęcherzyki nie pekly dostaniesz cetrotide a 36h przed punkcja ovitrelle. Masz przedłużona tymulacje bo na dohrzaly pecherzyk przypada od 150-200 estradiolu czyli narazie masz jakies 3-4dobrze rokujace pęcherzyki. Ale nic sie nie martw ich ilosc sie zwiekszy.Po wizycie. Estradiol 670, pęcherzyków całkiem sporo i całkiem ładnie juz urosły. W poniedziałek jeszcze jedna wizyta z estradiolem i progesteronem. Prawdopodobnie w środę będzie punkcja...
Lekarz przedłużył menopur i gonapeptyl, zobaczymy w poniedziałek co dalej. Nie dostałam dodatkowych leków. To normalne???
Poza tym mam dziś doła i to mega... mam dość zastrzyków, dość życia na czas, życia od wizyty do wizyty u lekarza..a przede wszystkim mam dosyć życia w nadziei.. jeśli się nie uda, to nie wiem co zrobię dalej...