reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ja też pracowałam w niepublicznej, na szczęście ucieklam stamtąd po roku [emoji55] to i tak miałam umowę na wakacje ale wyzysk to mało powiedziane, szukaj czegoś innego kochana [emoji8]
Dziś na dzień dobry dostałam pismo z poleceniem od dyrektorki : proszę przygotować dokumenty do agencji PILNE. A mnie się 30 czerwca kończy umowa. Chyba myśli ze będę robić te papiery w ramach wolontariatu i w swoim prywatnym czasie ...

Nie myśl co będzie tylko tu i teraz. Ja też miałam przedłużoną stymulacje i zwiekszone dawki lekow bo na początku slabo reagowalam na leki. Moja myśl była jedna nie uda sie to wezme kredyt, ludzie biora na dom ja wezme na dziecko bylam bardzo zdeterminowana. Nie uprawiaj czarnowidztwa. Dopiero jak już bedzie lekarz chciał wyhamować stymulacje zeby pęcherzyki nie pekly dostaniesz cetrotide a 36h przed punkcja ovitrelle. Masz przedłużona tymulacje bo na dohrzaly pecherzyk przypada od 150-200 estradiolu czyli narazie masz jakies 3-4dobrze rokujace pęcherzyki. Ale nic sie nie martw ich ilosc sie zwiekszy.
Dzięki za wsparcie! ☺ pęcherzyków jest dużo i rzeczywiście na dziś takie duże byly jakieś trzy może cztery. Zobaczymy co sie zadzieje do poniedziałku ☺

Dziś na dzień dobry dostałam pismo z poleceniem od dyrektorki : proszę przygotować dokumenty do agencji PILNE. A mnie się 30 czerwca kończy umowa. Chyba myśli ze będę robić te papiery w ramach wolontariatu i w swoim prywatnym czasie ...

Szanuj sie!! Nikt tego za Ciebie nie zrobi[emoji3]

Pierwszy dzień cyklu miałam 4 czerwca a aid i owulacje 14 czerwca. A Ty?
To ja kilka dni wcześniej - pierwszy dzień cyklu 26 maja (swoją drogą - Dzień Matki ;)), IUI 8 czerwca, a 23 czerwca pozytywny test (Dzień Ojca - przypadek? :p)

Zobaczysz, zaraz się przeniesiemy do "Przyszłych mam" :) Ja chyba po wczorajszej panice postanowiłam zacząć się cieszyć i myśleć pozytywnie i mi pomaga.

reklama
Jejku @Jejku jesteś taka pozytywną osobą, super:)
No daty Ci się fajnie ulozyly:)
Po cichu się cieszę, ale małymi krokami do przodu, teraz moim celem jest żeby nie było plamienia i żeby wszystko dobrze okazało się na wizycie.
Szukam sobie jak najwięcej zajęć żeby nie myslec. Albo szybciej kładę się spać ale z tym ostatnio nie ma problemu bo przed 22 zasypiam wszedzie:)
To ja kilka dni wcześniej - pierwszy dzień cyklu 26 maja (swoją drogą - Dzień Matki ;)), IUI 8 czerwca, a 23 czerwca pozytywny test (Dzień Ojca - przypadek? :p)

Zobaczysz, zaraz się przeniesiemy do "Przyszłych mam" :) Ja chyba po wczorajszej panice postanowiłam zacząć się cieszyć i myśleć pozytywnie i mi pomaga.

Do góry