Uczę języka ang ;-) w Radomiu ...A jakich przedmiotow uczysz?
Warszawa tylko czy cos wiecej??
reklama
Dziś na dzień dobry dostałam pismo z poleceniem od dyrektorki : proszę przygotować dokumenty do agencji PILNE. A mnie się 30 czerwca kończy umowa. Chyba myśli ze będę robić te papiery w ramach wolontariatu i w swoim prywatnym czasie ...Ja też pracowałam w niepublicznej, na szczęście ucieklam stamtąd po roku [emoji55] to i tak miałam umowę na wakacje ale wyzysk to mało powiedziane, szukaj czegoś innego kochana [emoji8]
Dzięki za wsparcie! ☺ pęcherzyków jest dużo i rzeczywiście na dziś takie duże byly jakieś trzy może cztery. Zobaczymy co sie zadzieje do poniedziałku ☺Nie myśl co będzie tylko tu i teraz. Ja też miałam przedłużoną stymulacje i zwiekszone dawki lekow bo na początku slabo reagowalam na leki. Moja myśl była jedna nie uda sie to wezme kredyt, ludzie biora na dom ja wezme na dziecko bylam bardzo zdeterminowana. Nie uprawiaj czarnowidztwa. Dopiero jak już bedzie lekarz chciał wyhamować stymulacje zeby pęcherzyki nie pekly dostaniesz cetrotide a 36h przed punkcja ovitrelle. Masz przedłużona tymulacje bo na dohrzaly pecherzyk przypada od 150-200 estradiolu czyli narazie masz jakies 3-4dobrze rokujace pęcherzyki. Ale nic sie nie martw ich ilosc sie zwiekszy.
Dziś na dzień dobry dostałam pismo z poleceniem od dyrektorki : proszę przygotować dokumenty do agencji PILNE. A mnie się 30 czerwca kończy umowa. Chyba myśli ze będę robić te papiery w ramach wolontariatu i w swoim prywatnym czasie ...
Szanuj sie!! Nikt tego za Ciebie nie zrobi[emoji3]
J
Jejku
Gość
Trzymam kciuki za wizytę w takim razie! A przypomnisz który tydzień CI wychodzi?Ja mam to samo. Wizyta 4 lipca i lekarz nie kazał mi robić już bety żeby się nie denerwować.
Chyba musimy sobie tu zrobić jakiś kącik wsparcia i pozytywnego myślenia
Pierwszy dzień cyklu miałam 4 czerwca a aid i owulacje 14 czerwca. A Ty?
Trzymam kciuki za wizytę w takim razie! A przypomnisz który tydzień CI wychodzi?
Chyba musimy sobie tu zrobić jakiś kącik wsparcia i pozytywnego myślenia
J
Jejku
Gość
@Oleczka27 nie ma co się dołować! Co ma być, to będzie, a stres działa tylko na niekorzyść. Wdech, wydech, będzie dobrze
J
Jejku
Gość
To ja kilka dni wcześniej - pierwszy dzień cyklu 26 maja (swoją drogą - Dzień Matki ), IUI 8 czerwca, a 23 czerwca pozytywny test (Dzień Ojca - przypadek? )Pierwszy dzień cyklu miałam 4 czerwca a aid i owulacje 14 czerwca. A Ty?
Zobaczysz, zaraz się przeniesiemy do "Przyszłych mam" Ja chyba po wczorajszej panice postanowiłam zacząć się cieszyć i myśleć pozytywnie i mi pomaga.
reklama
Jejku @Jejku jesteś taka pozytywną osobą, super
No daty Ci się fajnie ulozyly
Po cichu się cieszę, ale małymi krokami do przodu, teraz moim celem jest żeby nie było plamienia i żeby wszystko dobrze okazało się na wizycie.
Szukam sobie jak najwięcej zajęć żeby nie myslec. Albo szybciej kładę się spać ale z tym ostatnio nie ma problemu bo przed 22 zasypiam wszedzie
No daty Ci się fajnie ulozyly
Po cichu się cieszę, ale małymi krokami do przodu, teraz moim celem jest żeby nie było plamienia i żeby wszystko dobrze okazało się na wizycie.
Szukam sobie jak najwięcej zajęć żeby nie myslec. Albo szybciej kładę się spać ale z tym ostatnio nie ma problemu bo przed 22 zasypiam wszedzie
To ja kilka dni wcześniej - pierwszy dzień cyklu 26 maja (swoją drogą - Dzień Matki ), IUI 8 czerwca, a 23 czerwca pozytywny test (Dzień Ojca - przypadek? )
Zobaczysz, zaraz się przeniesiemy do "Przyszłych mam" Ja chyba po wczorajszej panice postanowiłam zacząć się cieszyć i myśleć pozytywnie i mi pomaga.
Podziel się: