reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
reklama
Powiedz prawdę bo będziesz chciała tam wrócić prawda?
Powiedziałam i nawet trochę mi użyło ;)
chyba muszę przestać czytać w necie, bo zamiast się cieszyć to zaczynam świrować że stresu, że coś będzie nie tak... 10 lipca mam pierwsze USG i do tego czasu chyba osiwieję jak tak dalej pójdzie ;)
Najchętniej co 2 dni chodziłabym na betę, żeby się utwierdzać w przekonaniu, że nadal jestem w ciąży o_O

@Dzoannna kochana, ponawiam pytanie o to jak pijesz kurkumę i kto i na co Ci zalecał. Sama myślę, żeby zacząć brać, ale nie wiem czy robić napój czy znów się faszerować suplementami...

Przepraszam gdzies mi to umknelo...
Pol lyzeczki kurkumy na pol szklanki wody rano na czczo. Wieczorem na sen juz. Mozna dodac miodu odrobine.
Kurkuma ma dzialanie przeciwzapalne. Juz nie wspomne ze byl przypadek kobiety z endometrioza,
Ktora zaczela diete przeciwzapalna i kurkume i naturalnie zaszla w ciaze... ale wiemy jak to jest...

Wiec generalnie dziala pozytywnie na caly organizm.. pije sie ja tez przy nowotworach. Dodatkowo wino lub sok z aronii, i ta dieta... to tak dla oglnego poprawienia stanu zdrowia ...
zamiast ladowac leki w siebie... chyba lepiej zadbac o to:)

Ja mam to samo. Wizyta 4 lipca i lekarz nie kazał mi robić już bety żeby się nie denerwować.
Powiedziałam i nawet trochę mi użyło ;)
chyba muszę przestać czytać w necie, bo zamiast się cieszyć to zaczynam świrować że stresu, że coś będzie nie tak... 10 lipca mam pierwsze USG i do tego czasu chyba osiwieję jak tak dalej pójdzie ;)
Najchętniej co 2 dni chodziłabym na betę, żeby się utwierdzać w przekonaniu, że nadal jestem w ciąży o_O

Przepraszam gdzies mi to umknelo...
Pol lyzeczki kurkumy na pol szklanki wody rano na czczo. Wieczorem na sen juz. Mozna dodac miodu odrobine.
Kurkuma ma dzialanie przeciwzapalne. Juz nie wspomne ze byl przypadek kobiety z endometrioza,
Ktora zaczela diete przeciwzapalna i kurkume i naturalnie zaszla w ciaze... ale wiemy jak to jest...

Wiec generalnie dziala pozytywnie na caly organizm.. pije sie ja tez przy nowotworach. Dodatkowo wino lub sok z aronii, i ta dieta... to tak dla oglnego poprawienia stanu zdrowia ...
zamiast ladowac leki w siebie... chyba lepiej zadbac o to:)
Dziękuję [emoji4] a powiedz jeszcze jakiej kurkumy używasz? Zwykłej ze sklepu spożywczego? Podobno dobrze też dodać szczyptę pieprzu [emoji4] spróbuję z tą kurkumą od miesiączki...

reklama
Do góry