reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
reklama
@Mustbe będzie dobrze <3
Ja mam teraz dylemat, bo uprawiam dość niebezpieczny sport, z którego z oczywistych względów na kilka miesięcy muszę zrezygnować tylko nie mam pojęcia co powiedzieć trenerce... A na tym etapie chyba jeszcze boję się powiedzieć wprost o ciąży. Dylematy, hehe
Powiedz prawdę bo będziesz chciała tam wrócić prawda?

reklama
Ja też pracowałam w niepublicznej, na szczęście ucieklam stamtąd po roku [emoji55] to i tak miałam umowę na wakacje ale wyzysk to mało powiedziane, szukaj czegoś innego kochana [emoji8]
Urlop mam juz wykorzystany. Podczas ferii i miedzy świętami. Jutro jestem ostatni raz w pracy. Nie mam umowy na lipiec i sierpien. A robote chca miec zrobioba. Koordynatorem projektu wyznaczyła mnie mimo że nie jestem jego autorem. Chodzi o program z FRSE wymiana doświadczeń i dialog międzykulturowy. Uczę ang w Radomiu.

Do góry