reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
U nas wszystko dobrze, dobrze się czuje jakoś specjalnie nic mi nie dolega nawet czasem zapominam zw jestem w ciąży. A brzusio jak mam koszulkę z tymi gumami po bokach z hm mama to coś tam widać ale jak założę luźne szorty i prosta koszulkę to raczej nie widać go. Waga dalej stoi bez żadnego deka na + A co dopiero o kilogramach. A na wizycie według wielkosci dzidzia to będzie 18+2. Bo według okresu to 17.3 ale ja liczę ten według wagi . A wy jak tam ?
U nas też wszystko dobrze tez dzidzia rośnie razem z mamą haha a ile na + to nie wiem okaże się 13.06 w domu raczej się nie ważę. Brzuch już widoczny. Przez te upały strasznie mi nogi pachną.
20190605_150645.jpeg

reklama
Zwiększamy stymulacje i kolejna wizyta 11.06.
Przed pierwszym zabiegiem i potem oczekując na wynik bardzo wszystko przeżywałam to było coś nowego, w trakcie drugiego byłam pełna entuzjazmu, a teraz nie wiem taki duży dystans do tego, bez energii i euforii i taka zrezygnowana jestem.
Po poprzednich stratach i porażkach w środku dusilam wszystko w sobie, gdzieś łezka była i tyle. A wczoraj tak po prostu peklam i dosłownie wyłam.
Kochana to bardzo naturalne ja właśnie przy 1i 2 troszkę posmutalam i jakoś było do 3 podeszłam z myślą żeby tylko minęło i w końcu peklam jakos ze dwa dni po 3 probie wylał aż się cała trzaslam . Takie zachowania są nam potrzebna to normalne. Trzymam mocno kciuki na Ciebie :)

U nas też wszystko dobrze tez dzidzia rośnie razem z mamą haha a ile na + to nie wiem okaże się 13.06 w domu raczej się nie ważę. Brzuch już widoczny. Przez te upały strasznie mi nogi pachną.Zobacz załącznik 983070
No to super kochana że rośnie maluszek , mi na szczęście nogi nie pachną ale przede nami jeszcze najgorętsze miesiąca roku a my będziemy coraz większą .
Co jakiś czas zerkam na ten nasz kalendarz i tak patrzę czy ktoś nie przybył po mnie z terminem porodu a ja przegapiłem to tak jakoś czekam na następne udane starania u dziewczyn .

Witam was i ja
Wczoraj miałam pobrany wymaz na czystość i jeśli wynik będzie ok to drożność laparoskopowo 18 czerwca
Drugiej iui nie będę robić przynajmniej do jesieni bo trochę życie się nie układa
Ten cykl cały na antybiotyku z zakazem współżycia chyba że z prezerwatywa więc luz psychiczny też miałam i takie to błogie uczucie że zapomniałam jak to jest po tylu latach starań

Dziewczyny czy któraś z Was coś wie albo miała do czynienia z wprowadzeniem w stan menopauzy farmakologicznej?
Wiem że na wątku ivf dziewczyny miały zastrzyki w pupę chyba i 3 miesiące menopauzy... No i całe jej uroki - uderzenia gorąca itd - podobno dobre na Endo bo odpoczywa i jajniki też... Ale to info z drugiej ręki więc za nie nie ręczę

reklama
Do góry