redferrari
Fanka BB :)
Ja jestem wyznawcą dr K wiesz o tymHej :-) czy znasz w Warszawie jakiegoś guru endokrynologa ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem wyznawcą dr K wiesz o tymHej :-) czy znasz w Warszawie jakiegoś guru endokrynologa ?
5 dni po 1 tabsieCześć dziewczyny. Mam pytanie czy któraś z Was miała stymulację lekiem Aromek 2,5mg? Jeśli tak to przez ile dni i po ile tabletek?
Jestem co i Ciebie?Hejo, jak tam stara ekipa, jest ktoś ? [emoji16]
07.06: @Oleczka27 - wizyta do ivf, dobranie lekow[emoji1320][emoji1320][emoji1320]Można mnie dopisać 14.06 wizyta u pielęgniarki (nauka robienia zastrzyków)
Myślę, że przechodzisz naturalne etapy... Tym bardziej, że początek miałaś taki obiecujący... Dobrze, że wyłaś, dobrze z siebie czasem wszystko wyrzucić. To chyba normalne w naszej sytuacji. Trzeba chyba jakoś oczyścić głowę i podejść do tego na spokojnie. A coś dziś było widać na USG?Zwiększamy stymulacje i kolejna wizyta 11.06.
Przed pierwszym zabiegiem i potem oczekując na wynik bardzo wszystko przeżywałam to było coś nowego, w trakcie drugiego byłam pełna entuzjazmu, a teraz nie wiem taki duży dystans do tego, bez energii i euforii i taka zrezygnowana jestem.
Po poprzednich stratach i porażkach w środku dusilam wszystko w sobie, gdzieś łezka była i tyle. A wczoraj tak po prostu peklam i dosłownie wyłam.