Misia_91
Fanka BB :)
Nie, nie miałam właśnieTeż biorę acard.
A miałaś badany progesteron, był za niski że taka dawkę miałaś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, nie miałam właśnieTeż biorę acard.
A miałaś badany progesteron, był za niski że taka dawkę miałaś?
A acard właśnie mam ale trochę się obawiam. Od owulacji go bierzesz czy cały czas?
Spokojnie bierz ja bralam cały czas od początku cyklu do 14tc, nie było wskazań jakiś konkretnych po prostu ułatwia zagnierzdzenie .A acard właśnie mam ale trochę się obawiam. Od owulacji go bierzesz czy cały czas?
Zwiększa też przepływy i odżywienie dzidzi - dużo dziewczyn bierze do 30-34 tygodnia ciąży!Spokojnie bierz ja bralam cały czas od początku cyklu do 14tc, nie było wskazań jakiś konkretnych po prostu ułatwia zagnierzdzenie .
dzieki za info zacznę brać w takim razie.Zwiększa też przepływy i odżywienie dzidzi - dużo dziewczyn bierze do 30-34 tygodnia ciąży!
Od 25 roku życia i trzeba być po ślubie Nie spełniamy warunków i koszty muszę pokryć sama.500 €? Kasa chorych pokrywa polowe. A ty placisz tylko za zastrzyk na pekniecie jajka od 20 do 50€ i spermiogram 75 €. Skad taka kwota?
Ja miałam AID w niedzielę [emoji6]A Tobie życzę aby to był ostatni cykl starań!
Mam pytanie w sumie.. tak sobie patrzyłam i ostatnio owu miałam 13-14 dzień cyklu.. a co jeśli to wpadnie w sobote-niedziele?
Ja miałam AID w niedzielę [emoji6]
To Kochana razem czekamy na testowanie