No to jak najszybciej napisz jaki wynik oczywiście nie może być inny niż pozytywny właśnie mi kazał między 12-14 a drugi jak miesiączka nie przyjdzie. Ja to tak u dwóch naraz się leczę ale nie chce odstawiać progesteronu jeśli miałoby się udać. A z drugiej strony progesteron opóźnia miesiączkę. No i bądź tu mądrymWłaśnie nie bardzo , przy tej udanej to jakoś nie szczególne coś czułam, troszke mniej mulilo ale bylam przkonana że to po progesteronie bo przy poprzednich tez tak czulam troche wiec ciezko stwierdzic czy to rez bylo od tego ale fakt zezostalo to ze mna do 10 tc . Mi kazał po 14 ale nie wytrzymałam ja z tych bardzo niecierpliwych wolę już wiedzieć że nic nie wyszło niż żyć w niepewności
reklama
Agnieś191
Fanka BB :)
Jest cos takiego jak nieplodnosc wtorna. Musicie sie przebadac. Nasienie moglo sie pogorszyc a i u Ciebie wiele moglo sie zmienic. Chodzilas na monitoring cyklu? Przyczyn moze bhc wiele. Badanie nasienia zrobisz w klinice.Czyli nasienie ok, ale jest sens myśleć o iui, bo jedna dziewczyna w innym wątku napisała mi, że nie ma to sensu.. A sama myślisz o iui czy lekarz wspominał? A jeszcze jedno pytanko czy w klinice niepłodności też można zrobić badanie nasienia czy tylko urolog?
Misia_91
Czułam taki kłucie w lewym boki i dużo śluzu i duża ochota na męża .Jakie miałaś odczucie że pękło?
Ja też ostatnio na aid miałam że jeszcze nie pękło a w ten dzień wieczorem czułam przez ok 2-3 godziny kłucie z prawej strony podbrzusza.
Jaka wtedy ci wyszła beta?
Też mieliśmy aid lekarz przy tej ostatniej udanej kazał dużo sexy żeby pomóc organizmowac zagniezdzic zarodek . Przy tych 2 pierwszych nie było za dużo amorow bo jakoś słabo się czułam psychicznie i fizycznie . Takze mówię do męża że i tak sami zrobiliśmy sobie tego dzidzusia .
My też dostaliśmy takie zalecenie
Czułam taki kłucie w lewym boki i dużo śluzu i duża ochota na męża .
Też mieliśmy aid lekarz przy tej ostatniej udanej kazał dużo sexy żeby pomóc organizmowac zagniezdzic zarodek . Przy tych 2 pierwszych nie było za dużo amorow bo jakoś słabo się czułam psychicznie i fizycznie . Takze mówię do męża że i tak sami zrobiliśmy sobie tego dzidzusia .
Misia_91
Pierwsza beta wlasnie w 11 dpo wyszła mi 25 za dwa dni przerosła pięknie. Mi progesteron nie opóźnial okresu brałam rano i wieczorem A przyszedł normalnieNo to jak najszybciej napisz jaki wynik oczywiście nie może być inny niż pozytywny właśnie mi kazał między 12-14 a drugi jak miesiączka nie przyjdzie. Ja to tak u dwóch naraz się leczę ale nie chce odstawiać progesteronu jeśli miałoby się udać. A z drugiej strony progesteron opóźnia miesiączkę. No i bądź tu mądrym
W jakiej formie bierzesz progesteron? Ja mam luteine 100 dopochwowo jedna wieczorem
Pierwsza beta wlasnie w 11 dpo wyszła mi 25 za dwa dni przerosła pięknie. Mi progesteron nie opóźnial okresu brałam rano i wieczorem A przyszedł normalnie
Misia_91
U nas nawet na karcie informacyjne pisało plus zalecenie słowne, wcześniej tylko mówił. Jak pomyślę o tym ostatnim iui to aż ciężko mi uwierzyć że jestem w ciąży. Prawie 3 godziny opóźnienia pęcherz napełniamy z 4 razy w końcu poszłam z pustym bo już nie mogłam wytrzymać byłam tak zpieta ze lekarza wziernika nie mógł założyć aż mnie bolało ale zacisnelam pięści żeby dac radę już mi się płakać chciało tam a tu się udało jest synuś i rośnie. Nie ma chyba recepty na zajście w tą ciąży z idealna inseminacja .My też dostaliśmy takie zalecenie
Misia_91
Ja miałam progesteron 100 dwa razy dziennie przy 2 pierwszych przy 3 progesteron 200 też 2 razy dziennie potem zmniejszony chyba w 10 tc na 100 2x i od 14 odstawiamy już a i acard brałam nie miałam do niczego wskazania ale tak zapobiegawczo.W jakiej formie bierzesz progesteron? Ja mam luteine 100 dopochwowo jedna wieczorem
Też biorę acard.
A miałaś badany progesteron, był za niski że taka dawkę miałaś?
A miałaś badany progesteron, był za niski że taka dawkę miałaś?
Ja miałam progesteron 100 dwa razy dziennie przy 2 pierwszych przy 3 progesteron 200 też 2 razy dziennie potem zmniejszony chyba w 10 tc na 100 2x i od 14 odstawiamy już a i acard brałam nie miałam do niczego wskazania ale tak zapobiegawczo.
reklama
A acard właśnie mam ale trochę się obawiam. Od owulacji go bierzesz czy cały czas?Ja miałam progesteron 100 dwa razy dziennie przy 2 pierwszych przy 3 progesteron 200 też 2 razy dziennie potem zmniejszony chyba w 10 tc na 100 2x i od 14 odstawiamy już a i acard brałam nie miałam do niczego wskazania ale tak zapobiegawczo.
Podziel się: