reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja kartę ciąży też dostałam teraz , tylko poza nazwiskiem i peselem nic nie ma w niej , ja badań żadnych nie dostałam właśnie a wydawało mi się to podstawa . A przecież za zrobienie badań sama muszę zapłacić więc nie rozumiem czemu nie dostała A to typ gdzie upominać się nie wolno . Zobaczymy teraz co będzie ale mam już umówiona tą drugą wizytę dla bezpieczeństwa
Ja jeszcze musiałam wyrobić krew kartę czyli grupę krwi. I pierwsze badania mam juz zapisane razem z grupą krwi

reklama
Masakra. Bardzo ci wspolczuje... moja kolezanka pracowala na 4 brygadowke, tak jak ty. Dlugo nie pociagnela, a pracowala jako laborantka. Moj maz po roku pracy na samych nockach wygladal bardzo niezdrowo. Zastanow sie co jest dla ciebie wazniejsze. Czy kasa czy zdrowie. Jezeli jestes po 30 to pamietaj, ze twoj organizm troche bardziej sie eksploatuje. Ja mieszkam w niemczech od 6 lat i przez pierwszy rok chodzilam na kurs niemieckiego, zeby pozniej nie musiec pracowac np na produkcji. Udalo mi sie znalezc prace jako opiekunka. Mam dobrych ludzi wokol siebie. Ide nie do pracy, a na kawe i pogaduchy. Moze poszukaj czegos lzejszego? Trzymam kciuki

No ja w tej chwili to sobie polepszyła ta 5 brygadowka bo wtedy pracowałam systemem tydzień na rano, tydzień nocek i tydzień popołudniu i to mnie wykańczało bo mało wolnego i nocki mnie wykańczały a tu tylko 2 nicki i po nich 4 dni wolnego wiec zdarze się przestawić. Zmieniłam tez dział na mniej ciezki. Robię wszystko żeby było lepiej. A jeśli chodzi o prace to jestem ograniczona bo nie mam żadnego transportu, mąż jako jedyny ma prawko i to nas trochę blokuje. Druga sprawa praca na te same godz pomaga w przypadku ciągłych wizyt u lekarza, na których musimy być oboje. A nie w każdej firmie mielibyśmy te same zmiany. A druga sprawa zaczynać od nowa jako pracownik przez biuro już mi się nie uśmiecha kiedy nie znam dnia ani godz kiedy powiedzą ze już dla mnie pracy nie maja i wylot na zasiłek po 1,5 roku a tu mam już stały kontrakt i robię co chce

reklama
Do góry