reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Hej. Jestem tu nowa. W środę miałam pierwsza iui. Ale nie mam dobrych przeczuc. Środa była 14 dniem cyklu a moje cykle trwają między 23 a 27 dni. Już od piątku miałam skurcze w podbrzuszu jak na kilka dni przed @. A dziś nienajlepiej się czuje, silniej odczuwam objawy przedmiesiaczkowe, m. in. kłucie w podbrzuszu, wzdęty brzuch, pojawiły się krostki na twarzy. Jak wy przechodzilyscie pierwsze dni po iui i jaki był tego efekt?
Pozdrawiam

Hej. Jestem tu nowa. W środę miałam pierwsza iui. Ale nie mam dobrych przeczuc. Środa była 14 dniem cyklu a moje cykle trwają między 23 a 27 dni. Już od piątku miałam skurcze w podbrzuszu jak na kilka dni przed @. A dziś nienajlepiej się czuje, silniej odczuwam objawy przedmiesiaczkowe, m. in. kłucie w podbrzuszu, wzdęty brzuch, pojawiły się krostki na twarzy. Jak wy przechodzilyscie pierwsze dni po iui i jaki był tego efekt?
Pozdrawiam
Nie nastawiaj się pesymistycznie. Ja po 3 iui w dzień zabiegu strasznie mnie brzuch bolał i dostałam gorączkę 38. Przez cały czas nie myślałam o tym że może się udać bo też miałam na twarzy wytrysku i ból brzucha jak na @. 1 dzien po planowanej @ poszłam na bete ale to było tak od niechcenia i ci się po południu okazało że będę mamą [emoji16][emoji7]także poczekaj do bety i żyj normalnie nie ma sensu doszukiwać się jakich kolejek objawów. Ja takie typowe objawy miałam 2 tygodnie po @

Nie nastawiaj się pesymistycznie. Ja po 3 iui w dzień zabiegu strasznie mnie brzuch bolał i dostałam gorączkę 38. Przez cały czas nie myślałam o tym że może się udać bo też miałam na twarzy wytrysku i ból brzucha jak na @. 1 dzien po planowanej @ poszłam na bete ale to było tak od niechcenia i ci się po południu okazało że będę mamą [emoji16][emoji7]także poczekaj do bety i żyj normalnie nie ma sensu doszukiwać się jakich kolejek objawów. Ja takie typowe objawy miałam 2 tygodnie po @
Od iui codziennie biore luteine. Lekarz stwierdził tylko że po 14 dniach jeśli nie będzie @ to mam zrobić test

Pozdrawiam

Ja tez w srode mialam iui. 24 tez masz pewnie test co?

reklama
Tak dokładnie po dwóch tygodniach test jeśli nie będzie @, ale obawiam się że jednak bedzie
A jakie mialas wskazania do iui? Wiesz ja najpierw modlilam sie o zaplodnienie, teraz martwie sie o implementacje. Potem jak okaze sie, ze jestem w ciazy, bede sie martwic o to, zebym nie poronila itp. Dziewczyny doswiadczone przez los juz tak maja, ze patrza troche bardziej negatywnie, badz tez licza sie z tym, ze nie wszystko moze ukladac sie po ich mysli. Staram sie przechodzic od 1 celu do innego. Wiesz taka lista do odchaczenia. Jest wtedy troche latwiej. Nie martwisz sie co bedzie za 14 dni, tylko, ze do testu zostalo 9 dni. Troche inne spojrzenie moze wiele zdzialac. Jestem z toba.

Do góry