Miałam wizytę w piątek Nie planowaną
Ok i tej juz nie bedzie?
A co lekarz powiedzial na plamienia? Zniknely??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam wizytę w piątek Nie planowaną
Nie ma szansy zmienić roboty tu w Holandii na lepsza jak nie znasz języka. Tu dostałam stały kontrakt. To jak umowa na czas nieokreślony w Polsce. Nie mogą mnie zwolnić od tak. Przechodząc właśnie na inny dział zmieniłam otoczenie i charakter pracy jak i tryb w jakim będę pracować. W Holandii królują prace zmianowe bo tu tylko i wyłącznie produkcja liniowa wchodzi w grę.A u mnie cały cykl rozwala pcos bo gdzie bym nie pracowała bez tabletek moje ciało nie działa, zawsze tak było od kiedy pamietam. Staramy się już długo i niejednokrotnie zmieniałam prace ale od kuedy kupiliśmy dom chcemy stabilizacji i teraz zostało nam to dane bo i ja i mąż mamy stała prace w jednej firmie i kredyt hipoteczny na 30 lat
Edit na poprzednim dziale właśnie miałam metale ciężkie bo pracowałam na odlewni aluminium. Teraz ta sama firma ale obrabiarki części aluminiowych, kontrola i pakowanie
Tak tej już nie będzie. Stwierdził że może to wynikać z przemęczenia i mam dużo odpoczywać. Plamienie zniknęło ale i tak się martwię.Ok i tej juz nie bedzie?
A co lekarz powiedzial na plamienia? Zniknely??
Trzymam kciuki!@Oleczka27!!! Juz Ty wiesz
Co dzisiaj!!!!! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
[emoji1320][emoji1320][emoji1320]
Rozbij bank betowy!!!!
Tak tej już nie będzie. Stwierdził że może to wynikać z przemęczenia i mam dużo odpoczywać. Plamienie zniknęło ale i tak się martwię.
Wizyta 2.05 i badania prenatalne 13.05
Nie właśnie w piątek dostałam zwolnie lekarskie. Nie wiem czy to normalne w ciąży ale w nocy jak się przewraca z boku na bok to po lewej stronie mnie ciągnie, kuje. I przy Licheniu mam to samo też takie kucie.No to super ze juz zaniknelo.
Nie martw sie, z tego co obserwuje wiele kobiet to ma. Oczywiscie oszczedzanie wskazane!! Nie pracujesz juz??
U mnie jednak wizyta w środę 17.4 [emoji16][emoji16]
@Dzoannna
Nie właśnie w piątek dostałam zwolnie lekarskie. Nie wiem czy to normalne w ciąży ale w nocy jak się przewraca z boku na bok to po lewej stronie mnie ciągnie, kuje. I przy Licheniu mam to samo też takie kucie.
Tak wszystko okA sprawdzal Ci usg??