reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Nie ma szansy zmienić roboty tu w Holandii na lepsza jak nie znasz języka. Tu dostałam stały kontrakt. To jak umowa na czas nieokreślony w Polsce. Nie mogą mnie zwolnić od tak. Przechodząc właśnie na inny dział zmieniłam otoczenie i charakter pracy jak i tryb w jakim będę pracować. W Holandii królują prace zmianowe bo tu tylko i wyłącznie produkcja liniowa wchodzi w grę.A u mnie cały cykl rozwala pcos bo gdzie bym nie pracowała bez tabletek moje ciało nie działa, zawsze tak było od kiedy pamietam. Staramy się już długo i niejednokrotnie zmieniałam prace ale od kuedy kupiliśmy dom chcemy stabilizacji i teraz zostało nam to dane bo i ja i mąż mamy stała prace w jednej firmie i kredyt hipoteczny na 30 lat

Edit na poprzednim dziale właśnie miałam metale ciężkie bo pracowałam na odlewni aluminium. Teraz ta sama firma ale obrabiarki części aluminiowych, kontrola i pakowanie

Masakra. Bardzo ci wspolczuje... moja kolezanka pracowala na 4 brygadowke, tak jak ty. Dlugo nie pociagnela, a pracowala jako laborantka. Moj maz po roku pracy na samych nockach wygladal bardzo niezdrowo. Zastanow sie co jest dla ciebie wazniejsze. Czy kasa czy zdrowie. Jezeli jestes po 30 to pamietaj, ze twoj organizm troche bardziej sie eksploatuje. Ja mieszkam w niemczech od 6 lat i przez pierwszy rok chodzilam na kurs niemieckiego, zeby pozniej nie musiec pracowac np na produkcji. Udalo mi sie znalezc prace jako opiekunka. Mam dobrych ludzi wokol siebie. Ide nie do pracy, a na kawe i pogaduchy. Moze poszukaj czegos lzejszego? Trzymam kciuki

No to super ze juz zaniknelo.
Nie martw sie, z tego co obserwuje wiele kobiet to ma. Oczywiscie oszczedzanie wskazane!! Nie pracujesz juz??
Nie właśnie w piątek dostałam zwolnie lekarskie. Nie wiem czy to normalne w ciąży ale w nocy jak się przewraca z boku na bok to po lewej stronie mnie ciągnie, kuje. I przy Licheniu mam to samo też takie kucie.

reklama
A sprawdzal Ci usg??
Tak wszystko ok
20190412_204255.jpeg

Do góry