reklama
Misia_91
Fanka BB :)
Jak u Ciebie z tymi prenalatnymi ? Lekarz sam zaproponowql czy Ty sam?Wizyta 2.05 i badania prenatalne 13.05
I gdzie je robisz u jakiegoś innego lekarza czy u swojego?
Mój nic jeszcze nie wspominał i tak się zastanawiam jak to będzie bo nie wiem właśnie czy oni robią wg. Ale jak coś to sama się zapisze do innego
Ostatnia edycja:
Gu1505
Lekarz sam zapytał czy jestem już zapisana na te badania. Ale robi je inny lekarzJak u Ciebie z tymi prenalatnymi ? Lekarz sam zaproponowql czy Ty sam?
I dziś je robisz u jakiegoś innego lekarza czy u jakiegoś innego?
Mój nic jeszcze nie wspominał i tak się zastanawiam jak to będzie bo nie wiem właśnie czy oni robią wg. Ale jak coś to sama się zapisze do innego
Misia_91
A jakie badania wg miałaś już robione chodzi mi o tą wirusologie(U mnie niby wazna) morfologia cukier itp ? Bo u mnie jakoś z badaniami cisza ani usg piersi i na środa idę do tego w klinice A wieczorem do innego jak ten mi nie da badań itp. Bo to już będzie blisko 10tc więc w razie czego chce zmienić . Wg ostatnią wizyta wyglądał tak ze jak się już ubralam to on siedział bawił się tel A pielęgniarka mi mówiła co i jak . Więc daje mu ost szansa.Lekarz sam zapytał czy jestem już zapisana na te badania. Ale robi je inny lekarz
Gu1505
No ja też narazie nie miałam badania piersi jedynie te podstawowe cukier morfologia mocz itp. A co do wirusolologi to raczej będę musiała powtórzyć.A jakie badania wg miałaś już robione chodzi mi o tą wirusologie(U mnie niby wazna) morfologia cukier itp ? Bo u mnie jakoś z badaniami cisza ani usg piersi i na środa idę do tego w klinice A wieczorem do innego jak ten mi nie da badań itp. Bo to już będzie blisko 10tc więc w razie czego chce zmienić . Wg ostatnią wizyta wyglądał tak ze jak się już ubralam to on siedział bawił się tel A pielęgniarka mi mówiła co i jak . Więc daje mu ost szansa.
Misia_91
A cukier mocz krwe na której wizycie Ci zlecił?No ja też narazie nie miałam badania piersi jedynie te podstawowe cukier morfologia mocz itp. A co do wirusolologi to raczej będę musiała powtórzyć.
Gu1505
Na pierwszejA cukier mocz krwe na której wizycie Ci zlecił?
Gu1505
Dopiero teraz mi zolozyl kartę ciąży. 2 maja zobaczę co będzie dalej a prenatalne mam 13 tc. Ostatni dzwonekA cukier mocz krwe na której wizycie Ci zlecił?
Misia_91
Ja kartę ciąży też dostałam teraz , tylko poza nazwiskiem i peselem nic nie ma w niej , ja badań żadnych nie dostałam właśnie a wydawało mi się to podstawa . A przecież za zrobienie badań sama muszę zapłacić więc nie rozumiem czemu nie dostała A to typ gdzie upominać się nie wolno . Zobaczymy teraz co będzie ale mam już umówiona tą drugą wizytę dla bezpieczeństwaDopiero teraz mi zolozyl kartę ciąży. 2 maja zobaczę co będzie dalej a prenatalne mam 13 tc. Ostatni dzwonek
reklama
Gu1505
To ok której masz te wizytyJa kartę ciąży też dostałam teraz , tylko poza nazwiskiem i peselem nic nie ma w niej , ja badań żadnych nie dostałam właśnie a wydawało mi się to podstawa . A przecież za zrobienie badań sama muszę zapłacić więc nie rozumiem czemu nie dostała A to typ gdzie upominać się nie wolno . Zobaczymy teraz co będzie ale mam już umówiona tą drugą wizytę dla bezpieczeństwa
Podziel się: