reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Wizyta 2.05 i badania prenatalne 13.05
Jak u Ciebie z tymi prenalatnymi ? Lekarz sam zaproponowql czy Ty sam?
I gdzie je robisz u jakiegoś innego lekarza czy u swojego?
Mój nic jeszcze nie wspominał i tak się zastanawiam jak to będzie bo nie wiem właśnie czy oni robią wg. Ale jak coś to sama się zapisze do innego

Ostatnia edycja:
Jak u Ciebie z tymi prenalatnymi ? Lekarz sam zaproponowql czy Ty sam?
I dziś je robisz u jakiegoś innego lekarza czy u jakiegoś innego?
Mój nic jeszcze nie wspominał i tak się zastanawiam jak to będzie bo nie wiem właśnie czy oni robią wg. Ale jak coś to sama się zapisze do innego
Lekarz sam zapytał czy jestem już zapisana na te badania. Ale robi je inny lekarz

Lekarz sam zapytał czy jestem już zapisana na te badania. Ale robi je inny lekarz
A jakie badania wg miałaś już robione chodzi mi o tą wirusologie(U mnie niby wazna) morfologia cukier itp ? Bo u mnie jakoś z badaniami cisza ani usg piersi i na środa idę do tego w klinice A wieczorem do innego jak ten mi nie da badań itp. Bo to już będzie blisko 10tc więc w razie czego chce zmienić . Wg ostatnią wizyta wyglądał tak ze jak się już ubralam to on siedział bawił się tel A pielęgniarka mi mówiła co i jak . Więc daje mu ost szansa.

A jakie badania wg miałaś już robione chodzi mi o tą wirusologie(U mnie niby wazna) morfologia cukier itp ? Bo u mnie jakoś z badaniami cisza ani usg piersi i na środa idę do tego w klinice A wieczorem do innego jak ten mi nie da badań itp. Bo to już będzie blisko 10tc więc w razie czego chce zmienić . Wg ostatnią wizyta wyglądał tak ze jak się już ubralam to on siedział bawił się tel A pielęgniarka mi mówiła co i jak . Więc daje mu ost szansa.
No ja też narazie nie miałam badania piersi jedynie te podstawowe cukier morfologia mocz itp. A co do wirusolologi to raczej będę musiała powtórzyć.

Dopiero teraz mi zolozyl kartę ciąży. 2 maja zobaczę co będzie dalej a prenatalne mam 13 tc. Ostatni dzwonek
Ja kartę ciąży też dostałam teraz , tylko poza nazwiskiem i peselem nic nie ma w niej , ja badań żadnych nie dostałam właśnie a wydawało mi się to podstawa . A przecież za zrobienie badań sama muszę zapłacić więc nie rozumiem czemu nie dostała A to typ gdzie upominać się nie wolno . Zobaczymy teraz co będzie ale mam już umówiona tą drugą wizytę dla bezpieczeństwa

reklama
Ja kartę ciąży też dostałam teraz , tylko poza nazwiskiem i peselem nic nie ma w niej , ja badań żadnych nie dostałam właśnie a wydawało mi się to podstawa . A przecież za zrobienie badań sama muszę zapłacić więc nie rozumiem czemu nie dostała A to typ gdzie upominać się nie wolno . Zobaczymy teraz co będzie ale mam już umówiona tą drugą wizytę dla bezpieczeństwa
To ok której masz te wizyty

Do góry