reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny, w poniedzialek mam testowac. Chcialanym zeby maz byl przy mnie jak zrobie test, w pon nie moze byc bo musi do pracy jechac. Czy moge zrobic test dzien wczesniej? Jutro bedzie 13 dzien po iui...

Generalnie to sir zle czuje. Bola mnie piersi i caly czas chce mi sie spac ☹☹ znowu mam zle przeczucia.. ☹☹☹

Pewnie ja też w 13 dniu robiłam pierwszy test☺

reklama
Kobietki, sprawa się sama rozwiazala :Dzapomnialam ze nie mam w domu testu wiec i tak zrobie jutro [emoji5]dzis spacerek do apteki po tescik [emoji5] a bety tez nie zrobie, bo przeciez niedziela...

Tak czy inaczej, dziekuje za wszelkie kciukasy, nie puszczajcie jeszcze[emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️[emoji5][emoji5][emoji5]

Mocno mocno mocno!!![emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Kobietki, sprawa się sama rozwiazala :Dzapomnialam ze nie mam w domu testu wiec i tak zrobie jutro [emoji5]dzis spacerek do apteki po tescik [emoji5] a bety tez nie zrobie, bo przeciez niedziela...

Tak czy inaczej, dziekuje za wszelkie kciukasy, nie puszczajcie jeszcze[emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️[emoji5][emoji5][emoji5]

Kochana mozesz w szpitalu zrobic :) mi tak lekarz polecil wczoraj na transferze:)

Cześć dziewczynki [emoji6] Ja dzisiaj mam 7 dzień po iui , czuje się dobrze .. zero jakichkolwiek objawów .. nie wiem czy to źle czy dobrze .. czasem pobolewa/kłuje mnie jeden albo drugi jajnik.. a tu jeszcze 6 dni do bety .. [emoji33]:)

No czekanie - najgorzej[emoji4] zacznij mazurki na swieta wypiekac:)))

Ostatnia edycja:
No hej moje drogie ja się dalej denerwuje bo nadal plamie. W sumie brzuch mnie nie boli, przyjmuje duphaston 2x1 i progesteron w zastrzyku raz dziennie. Niby świeżej krwi nie widzę ale na Warce jest brązowy sluz . Martwię się. [emoji20][emoji852][emoji17]

Jak brazowa to lepiej. Podobno czerwona gorsza. Nie martw sie, wiele dziewczyn na watku ivf ma plamienia, nawet krwotoki i niec zlego sie nie stalo, dzieciaczki zdrowe. Wazne ze masz leki. I nie masz zadnycb skurczy.
Moze pozostalosci musza sie wydostac
Gdyby to sie zwiekszalo to pedz do lekarza... [emoji8][emoji8][emoji8]

Jak brazowa to lepiej. Podobno czerwona gorsza. Nie martw sie, wiele dziewczyn na watku ivf ma plamienia, nawet krwotoki i niec zlego sie nie stalo, dzieciaczki zdrowe. Wazne ze masz leki. I nie masz zadnycb skurczy.
Moze pozostalosci musza sie wydostac
Gdyby to sie zwiekszalo to pedz do lekarza... [emoji8][emoji8][emoji8]
Dziękuję za odpowiedź człowiek jest zielony przy pierwszej ciąży. Pozdrawiam

reklama
Cześć dziewczyny. U mnie zawirowań w życiu ciąg dalszy. Przeszłam w pracy na 5brygadowke tak wiec tryb pracy 3 tygodniowy zmieniłam na 2 dni rano, 2 dni popo i 2 nocki a potem 4 dni wolnego. I tak non stop niezależnie czy święta czy weekend.

Od 2 tyg biorę już wyższa dawke euthyroxu. Dziś czuje się fatalnie, od wczoraj ciagle śpię i czuje się nerwowo. Dziś doszły duszności w klatce piersiowej i pieczenie prawej piersi. Oczywiście co 2 tyg plamienia... i od wczoraj krwawię z odbytu [emoji27][emoji27][emoji27][emoji33][emoji33] nie boli mnie tam nic wiec pewnie hemoroidy...ogólnie boje się wszystkiego co teraz się dzieje u mnie. Coraz bliżej do „studniówki” bezokresowej...moje jajniki śpią bez żadnej farmakologii stopujacej jestem chodząca antykoncepcja....

Gratuluje wszystkim pięknych widoków na usg i dobrych wiadomości.
@Dzoannna trzymam kciuki za kropeczka [emoji5]

Do góry