reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny czy po drożności miałyście jakieś plamienia? Ja miałam dwa dni temu drożność i id razu po badaniu trochę jakby starej krwi, wczoraj nic a dziś znów trochę takiej brązowej razem ze skrzepami. Nie wiem czy to normalne :/ brzuch mnie nie boli ani nic..

reklama
Hej dziewczynki, ja dzisiaj byłam na kontrolnym usg, pęcherzyk pękł, jest ciałko żółte, endometrium podobno b. Ładne .. 20 kwietnia mam robić betę ✊:sorry2:
Teraz pozostaje mi czekać i myśleć pozytywnie ..
A proszę powiedz mi czy miałaś takie zalecenie by mieć kontrolne usg czy sama z siebie poszłaś. Bo iui miałyśmy w tym samym dniu i ani w klinice ani mój gin nie mówili nic o tym. Mam tylko od poniedziałku po 12 dniach zrobić test lub betę

Dziewczyny, napiszcie mi proszę jak się przygotować w cyklu do IUI. W którym dniu pierwszy monitoring, ile wcześniej robilyscie badania itp. Mi owu wypada w okresie majówkowym, więc obawiam się że się nie uda w najbliższym cyklu [emoji3525]

Dziewczyny, napiszcie mi proszę jak się przygotować w cyklu do IUI. W którym dniu pierwszy monitoring, ile wcześniej robilyscie badania itp. Mi owu wypada w okresie majówkowym, więc obawiam się że się nie uda w najbliższym cyklu [emoji3525]
Przy moich 26 dniowych cyklach od 3 do 7 dc letrozol. 9 dc wizyta w klinice badanie estrogen usg jaki pęcherzyka. 10 dc zastrzyk owitrel i 11 dc iui
Wcześniej badania wirusowe były robione
Też w sumie szykpwalam się na weekend majowy i u mnie w klinice 2 i 4 maja pracuję i by zrobili iui

A proszę powiedz mi czy miałaś takie zalecenie by mieć kontrolne usg czy sama z siebie poszłaś. Bo iui miałyśmy w tym samym dniu i ani w klinice ani mój gin nie mówili nic o tym. Mam tylko od poniedziałku po 12 dniach zrobić test lub betę
Kontrolne usg zawsze każe mi robić moja ginekolog z kliniki, bo chce mieć pewność ze te pecherzyki mi popękały . Przy każdym iui tak miałam. Na tej wizycie tez zawsze rozpisuje mi jak mam brac Duphaston i kiedy właśnie dokładnie zrobić betę.

Kontrolne usg zawsze każe mi robić moja ginekolog z kliniki, bo chce mieć pewność ze te pecherzyki mi popękały . Przy każdym iui tak miałam. Na tej wizycie tez zawsze rozpisuje mi jak mam brac Duphaston i kiedy właśnie dokładnie zrobić betę.
U mnie zawsze pękają więc może nie widzieli powodu sprawdzać
To było moje pierwsze iui więc jestem trochę zielona w temacie
Życzę Ci by To było twoje ostatnie iui i żeby beta było pozytywna

Ja Tobie również życzę tego samego ! A kiedy będziesz robiła betę ?
Mi kazała zrobić 20 kwietnia, tak wiec w sobotę wielkanocna .. mam przyjechać do kliniki bo tam wynik jest za pół godziny, a jak Beta będzie pozytywna to muszę wziąć kroplówkę z Intralipidem .

Ja Tobie również życzę tego samego ! A kiedy będziesz robiła betę ?
Mi kazała zrobić 20 kwietnia, tak wiec w sobotę wielkanocna .. mam przyjechać do kliniki bo tam wynik jest za pół godziny, a jak Beta będzie pozytywna to muszę wziąć kroplówkę z Intralipidem .
Też 20 kwietnia Ale w laboratorium zrobię bo do kliniki trochę za daleko oby laboratorium pracowało normalnie

reklama
Do góry