reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Przy moich 26 dniowych cyklach od 3 do 7 dc letrozol. 9 dc wizyta w klinice badanie estrogen usg jaki pęcherzyka. 10 dc zastrzyk owitrel i 11 dc iui
Wcześniej badania wirusowe były robione
Też w sumie szykpwalam się na weekend majowy i u mnie w klinice 2 i 4 maja pracuję i by zrobili iui
Dziękuję. Ja mam 30dniowe cykle. Czyli generalnie czeka się do jakiego pęcherzyka?

No wlasnie juz trochę czytałam na internecie ze takie badania sa tak krotko ważne[emoji19]
Śledzę wątek i widzialam ze miałaś drożność? Powiedz mi czy bardzo bolalo? Tak w skali od 0 do 10? Bo ja bede prosić gina aby mi zrobil i juz sie panicznie boję
Mnie nie bolało bardiej niż okres uczucie rozpierania w środku - miałąm sono hsg bez znieczulenia, nawet tabletki przeciwbólowej mi nie kazali wziąć, bo jak twierdzi mój lekarz, jak będą drożne nie będzie bolało a jak nie to wolał by wiedzieć że mnie boli, żeby dobrze ocenić wynik badainia - oba były drożne więc przeżyłam - tyle, że ja ufam mojemu lekarzowi w 100%

reklama
Cześć :-) miałam sono hsg i jest do przeżycia bez tabletek przeciwbólowych. Rozpiera tak jakby ktoś wlal do pęcherza 3 litry wody. O i tyle bólu ;-) da się przetrwać. Nie bój się i nie martw będzie dobrze.

Do góry