reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Boze dziewczyny... ja po zblizajacych sie imprezach rodzinnych widze ile czasu minelo... i jak mysle ze dwa lata temu myslalam, ze juz uda nam sie zajsc w ciaze, a tu nadal konca nie widac, to dopada mnie prawdziwa depresja...
I prawdziwa swiadomosc, ze spotkalo mnie TO! I to jest potwierdzony fakt...
Ze nie moge miec dzieci. I dlaczego mnie to spotkalo? Znam tyle ludzi ktorzy bez problemu maja dzieci... w sytuacjach zyciowych masakrycznych..
chyba nie pozostaje nic innego jak pogodzic sie z tym... czasem jestem tak tym zmeczona ze przychodzi pokusa zeby sie poddac... jedynie zamrozone zarodki zachecaja do dzialania...
Przykro mi [emoji25] niestety doskonale rozumiem ten stan i te myśli w głowie. Szczerze to chyba nie ma na to cennej rady. Nie żałuj łez , płacz , a słońce zaraz wyjdzie za chmurki i dostaniesz porcje sił do walki. Tak jak mówisz , nasz jeszcze maleństwa na zimowisku i dla nich będziesz walczyć [emoji8]
Powiem Ci że jesteś najbardziej pozytywna osoba jaką ostatnio "poznałam" i masz ogromną siłę w sobie i ona zaoowocuje! Już niebawem [emoji8] a tymczasem pozwól sobie na chwilę zwątpienia i niemocy. To zupełnie zrozumiałe.

reklama
Przykro mi [emoji25] niestety doskonale rozumiem ten stan i te myśli w głowie. Szczerze to chyba nie ma na to cennej rady. Nie żałuj łez , płacz , a słońce zaraz wyjdzie za chmurki i dostaniesz porcje sił do walki. Tak jak mówisz , nasz jeszcze maleństwa na zimowisku i dla nich będziesz walczyć [emoji8]
Powiem Ci że jesteś najbardziej pozytywna osoba jaką ostatnio "poznałam" i masz ogromną siłę w sobie i ona zaoowocuje! Już niebawem [emoji8] a tymczasem pozwól sobie na chwilę zwątpienia i niemocy. To zupełnie zrozumiałe.

Dzieki kochana jestes[emoji8][emoji8][emoji8]

Po wizycie ☺ okazalo sie ze trzy jajeczka są, jedno w lewym jajniku i dwa w prawym. Z czego to w lewym jest za małe na dzień dzisiejszy, w prawym mam jedno 18 mm i drugie 15,5 mm. Estradiol 111. Jutro mąż ma zrobić mi zastrzyk na pęknięcie i w poniedziałek IUI kolejne..
Śmieje się, że tak na prima aprillis się w końcu uda ☺☺

Dziewczyny, jestem 9 dni po iui . dzisiaj jestem bardzo nerwowa, odczuwam pieczenie w podbrzuszu. Czy to może być spowodowane dzisiejsza nerwówką? Mam taki humor, że gdybym miała karabin to wszystkich wystrzelam i ryczeć mi się chce
Przykro mi ze sie nie udalo:(
Ale tez super ze nie poddajecie sie.
A w jakiej klinice i gdzie planujecie podchodzic?? Ja tez po 3 iui jestem juz na ivf
Fertimedica w Warszawie bardzo polecam :)

reklama
Do góry