Z kawiarni by nas wyprosili jak byśmy wszystkie zaczęły trajkotac
Alez dlaczego nie!![emoji3][emoji3][emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z kawiarni by nas wyprosili jak byśmy wszystkie zaczęły trajkotac
No też się zdziwiłam bo jakoś po poprzednich iui jak robiłam też przed okresem to wychodziło 1.2
I wg żebym bete druga robią dopiero tydzieWez blagam co za baba.
Skoro powyzej 5 to uznanie ze cos sie dzieje (ciąża), to jakim cudem 5 razy tyle to niepewny wynik?
Nie przyjmuje sie, jutro powtorzysz i zobaczysz jak przyrasta.
[emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Bete robi sie co 48h by mieć porównanie. Jakaś złosliwa baba Ci się trafiła.I wg żebym bete druga robią dopiero tydzie
A przestań , większej głupoty w życiu nie słyszałam ! Beta w organizmie jest tylko i wyłącznie jak jest ciąża !Była odebrać wyniki papierowe i Pani mi powiedziała że mój wynik 24.43 to podwyższyć poziom i że MOZE to wskazywać na ciążę A może tak byc przed okresem
Nie wiem co teraz myslec
Ja je powiedziałam że ja i tą przyjdę jutro.Bete robi sie co 48h by mieć porównanie. Jakaś złosliwa baba Ci się trafiła.
@Misia_91 idź na betę koniecznie jutro!!! Nie słuchaj baby, wszzytko będzie dobrze kochana [emoji7][emoji7][emoji7] ja wczoraj miałam wizytę serduszko bije 6+5 Tc [emoji171][emoji171][emoji171]
Pójdę na pewno mam nadzieję że jutro będzie inna pielęgniarka. Ale trochę się boję jakoś tak mnie ta pielęgniarka zdolowala ☹@Misia_91 idź na betę koniecznie jutro!!! Nie słuchaj baby, wszzytko będzie dobrze kochana [emoji7][emoji7][emoji7] ja wczoraj miałam wizytę serduszko bije 6+5 Tc [emoji171][emoji171][emoji171]
No to jest nie do opisania [emoji3526] mega mi ulzylo że wsyztsko jest ok, następna wizyta 25.03 [emoji3526] ale w tym tygodniu mam mega mdłości nie mogę normalnie funkcjonować [emoji3525] dzisiaj mam taki kryzys że szokNo to pewnie wzruszenie bylo co? [emoji5][emoji5]
Super! Kiedy kolejna wizyta? Jak sie czujesz?