reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
No to jest nie do opisania [emoji3526] mega mi ulzylo że wsyztsko jest ok, następna wizyta 25.03 [emoji3526] ale w tym tygodniu mam mega mdłości nie mogę normalnie funkcjonować [emoji3525] dzisiaj mam taki kryzys że szok[/QUOTE
Wszystkie znajome które miały mdłości od Początku teraz mają dziewczynki

reklama
Cześć Dziewczyny. Co za dzień. Trochę się zdolowalam. Moi znajomi starają się o dziecko od 4 lat. 5 iui jedno in vitro w Polsce i teraz drugie in vitro z dawca komórki i plemnika w Czechach. Dzwonili ...beta rozwiala wątpliwości. Tak mi ich szkoda. Ona jest po 40...
Ciezko im pomóc chociażby rozmowa. Jakieś pomysły ?

No to jest nie do opisania [emoji3526] mega mi ulzylo że wsyztsko jest ok, następna wizyta 25.03 [emoji3526] ale w tym tygodniu mam mega mdłości nie mogę normalnie funkcjonować [emoji3525] dzisiaj mam taki kryzys że szok

Ojej, zazdroszcze tego przezycia...[emoji5]
bidulko, wytrzymasz, teraz juz bedzie z gorki!!
a pracujesz czy juz odpoczywasz?

Cześć Dziewczyny. Co za dzień. Trochę się zdolowalam. Moi znajomi starają się o dziecko od 4 lat. 5 iui jedno in vitro w Polsce i teraz drugie in vitro z dawca komórki i plemnika w Czechach. Dzwonili ...beta rozwiala wątpliwości. Tak mi ich szkoda. Ona jest po 40...
Ciezko im pomóc chociażby rozmowa. Jakieś pomysły ?

Ivf jedno nieudane (zakladajac ze nie ich komorki) jeszcze nic nie przesadza... trzeba probowac dalej jesli lekarze daja nadal szanse! Niech sie nie poddaja! Sa juz tak daleko ze szkoda rezygnowac! Na watku ivf sa dziewczyny ktore wiele wiele razy mialy ivf i w koncu udalo sie!
A po czterdziestce duzo? Co lekarze im radza?

Ojej, zazdroszcze tego przezycia...[emoji5]
bidulko, wytrzymasz, teraz juz bedzie z gorki!!
a pracujesz czy juz odpoczywasz?
Ja od pierwszej bety mam l4, ogólnie dużo pracowałam z dziećmi neurotypowymi oraz z dziećmi niepenosprawnymi dlatego ustalenie było takie że jak tylko się uda to od razu na zwolnienie. Oprócz tego walczę z ciężką astma i to jest bardzo nierówna walka [emoji3525] a u dzieci bakterii nie brak... Także siedzę w domku i odpoczywam ale powiem wam że spokojna to może będę jak dziecko skonczy 25 lat [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] a tak poważnie to dzisiaj mam mega ciężki dzień pluca dokuczaja, mdłości, brzuch pobolewa coś aura nie sprzyja [emoji3525]

Ja od pierwszej bety mam l4, ogólnie dużo pracowałam z dziećmi neurotypowymi oraz z dziećmi niepenosprawnymi dlatego ustalenie było takie że jak tylko się uda to od razu na zwolnienie. Oprócz tego walczę z ciężką astma i to jest bardzo nierówna walka [emoji3525] a u dzieci bakterii nie brak... Także siedzę w domku i odpoczywam ale powiem wam że spokojna to może będę jak dziecko skonczy 25 lat [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] a tak poważnie to dzisiaj mam mega ciężki dzień pluca dokuczaja, mdłości, brzuch pobolewa coś aura nie sprzyja [emoji3525]

Ojej to i tak jestes dzielna!
Pogoda generalnie szaleje, mnie tez glowa boli i podsypiam...
Nic tylko kocyk i lezec

reklama
Do góry