Gu1505
Fanka BB :)
OczywiścieDaj znac w piatek!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
OczywiścieDaj znac w piatek!!
no to i tak duża beta - spodziewaj się gromadki Zasłużyłaś kochana na przynajmniej podwójne szczęście! ściskam i ciesze się Twoim szczęściemInseminacje miałam 19.02 dziś jest 15 dzień po inseminacji
oczywiście!! Zawsze razem!!Jest i beta wynik 24.23
Myślicie że mogę już powiedzieć M przed druga beta ?
poszłam na odpoczynek przed transferem, żeby nie wykonczyc się w robocie, także relaks na maxau nas relanium to standard , relaksuj maciczkę, niech będzie gotowa na nowe życie - kciuków nie puszczam
ja Ciebie rozumiem z tym czasem... ale zobacz - dotrwalas az do ivf po IUI, dotrwasz i do tego terminu ivf! Dasz radę!!!Ja mam 50 i polowe z 25. Nie mogę sobie sama dobrać bo oni przypisują tylko potrzebna ilość do następnej recepty...jak mi się szybciej skończą to co powiem, ze zgubiłam? Oni tu nie uznają leczenia na własna rękę nawet leków nie sprzedasz bo wszystko podpisane (wtedy wszystko pokrywa ci ubezpieczyciel)nawet listki dzielą na polowe żeby tylko dać wyliczona potrzebna ilość
Faktycznie piękny dzień [emoji4] trzymam kciuki, żeby się naprawdę udało wcześniej! [emoji110][emoji110][emoji110]Dziewczyny, dzień cudów. Jeszcze tli się jakaś malutka nadzieja ze nie trzeba będzie czekac pół roku. Dziś doktor zadzwoniła i endokrynologa mam 28 marca wtedy zwiększy mi dawke euthyroxu i po 6 tyg weryfikacja i oby wtedy już był dobry wynik. 2 kwietnia mam wizytę u doktor z wytycznymi...
Może jeszcze zajmę jakieś miejsca w kalendarzu....
Gratuluje @Misia_91 i @Gu1505
Jest i beta wynik 24.23
Myślicie że mogę już powiedzieć M przed druga beta ?
Cześć kochane długo mnie nie było. Ale zacznę od tego że 19 miałam inseminacje 3 ostatnia pozniej jedynie zostawalo mi invitro. Dziś pojechałam na testowanie i mu mojemu zdziwieniu wkonvu się udało. JESTEM W CIAŻY beta 586.3 w piątek powtórka sprawdzam jak przysłała. Jednak cuda się zdarzają
Dziewczyny, dzień cudów. Jeszcze tli się jakaś malutka nadzieja ze nie trzeba będzie czekac pół roku. Dziś doktor zadzwoniła i endokrynologa mam 28 marca wtedy zwiększy mi dawke euthyroxu i po 6 tyg weryfikacja i oby wtedy już był dobry wynik. 2 kwietnia mam wizytę u doktor z wytycznymi...
Może jeszcze zajmę jakieś miejsca w kalendarzu....
Gratuluje @Misia_91 i @Gu1505
Faktycznie piękny dzień [emoji4] trzymam kciuki, żeby się naprawdę udało wcześniej! [emoji110][emoji110][emoji110]
A Wy trzymajcie za mnie jutro... W sobotę miałam kontrolne USG piersi przed inseminacją i radiolog znalazla coś na miejscu guzka - włókniaka, którego kapłan wyciętego w sierpniu. Jutro idę na mammografię zobaczyć co to może być [emoji849]