Ona ma 45 lat. Dzwonił do mnie kolega i mówił ze podejda do kolejnej próby. Mają jeszcze 3 szanse. Wielkie ukłony dla nich za wytrwałość. Ja po dwóch nieudanych iui poddalam się. Zawsze tacy wytrwali ludzie są dla mnie bohateramiIvf jedno nieudane (zakladajac ze nie ich komorki) jeszcze nic nie przesadza... trzeba probowac dalej jesli lekarze daja nadal szanse! Niech sie nie poddaja! Sa juz tak daleko ze szkoda rezygnowac! Na watku ivf sa dziewczyny ktore wiele wiele razy mialy ivf i w koncu udalo sie!
A po czterdziestce duzo? Co lekarze im radza?
reklama
Ona ma 45 lat. Dzwonił do mnie kolega i mówił ze podejda do kolejnej próby. Mają jeszcze 3 szanse. Wielkie ukłony dla nich za wytrwałość. Ja po dwóch nieudanych iui poddalam się. Zawsze tacy wytrwali ludzie są dla mnie bohaterami
Wiesz, szkoda rezygnowac jesli cos jeszcze mozna zrobic. Niech walczą! Kciuki za nich! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Artemida90
Fanka BB :)
Dziewczyny a czy progesteron też powtarzać ?
Powtórz dla pewności [emoji4]
Siedzę w pracy jak na szpilkach bo byłam powtórzyć betę czy ładnie przerasta, dziś po południu wynik
Bedzie dobrze!
redferrari
możemy - dziewczyny z forum ivf się spotykają co jakiś czas pytanie czy chcemy i jak to zorganizować?To prawda, co by bylo gdyby nie forum[emoji15]
Az szkoda ze na kawe nie mozemy sie spotkac [emoji477]️
może powinni skonsultować się z immunologiem?Ona ma 45 lat. Dzwonił do mnie kolega i mówił ze podejda do kolejnej próby. Mają jeszcze 3 szanse. Wielkie ukłony dla nich za wytrwałość. Ja po dwóch nieudanych iui poddalam się. Zawsze tacy wytrwali ludzie są dla mnie bohaterami
redferrari
Misia_91
Jesteśmy razem w tym czekaniuSiedzę w pracy jak na szpilkach bo byłam powtórzyć betę czy ładnie przerasta, dziś po południu wynik
reklama
Podziel się: