reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ivf jedno nieudane (zakladajac ze nie ich komorki) jeszcze nic nie przesadza... trzeba probowac dalej jesli lekarze daja nadal szanse! Niech sie nie poddaja! Sa juz tak daleko ze szkoda rezygnowac! Na watku ivf sa dziewczyny ktore wiele wiele razy mialy ivf i w koncu udalo sie!
A po czterdziestce duzo? Co lekarze im radza?
Ona ma 45 lat. Dzwonił do mnie kolega i mówił ze podejda do kolejnej próby. Mają jeszcze 3 szanse. Wielkie ukłony dla nich za wytrwałość. Ja po dwóch nieudanych iui poddalam się. Zawsze tacy wytrwali ludzie są dla mnie bohaterami

reklama
Ona ma 45 lat. Dzwonił do mnie kolega i mówił ze podejda do kolejnej próby. Mają jeszcze 3 szanse. Wielkie ukłony dla nich za wytrwałość. Ja po dwóch nieudanych iui poddalam się. Zawsze tacy wytrwali ludzie są dla mnie bohaterami

Wiesz, szkoda rezygnowac jesli cos jeszcze mozna zrobic. Niech walczą! Kciuki za nich! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

To prawda, co by bylo gdyby nie forum[emoji15]
Az szkoda ze na kawe nie mozemy sie spotkac [emoji477]️
możemy - dziewczyny z forum ivf się spotykają co jakiś czas :) pytanie czy chcemy i jak to zorganizować?

może powinni skonsultować się z immunologiem?

reklama
Do góry